Бъдeте неговата Снежанка

14 коментара0/5

Коледното настроение е обхванало всички нас. Няма как да не са ви повлияли украсата из града, претрупаните магазини, блещукащите елхи, закачливите реклами...

Всичко излъчва празнично настроение и ни заразява лавинообразно.

Коледният дух се е настанил във всеки дом и във всяка стая. Няма защо да го изолираме и от спалнята ни. Там за миг може да забравим постите и да се насладим на забавната част от празника. Пищните подаръци, развлеченията, купоните, обилната трапеза малко изменят сакралния смисъл на Рождество Христово и го комерсиализират. Такива са времената и вместо да негодуваме е по-добре да се възползваме и да направим предстоящите дни по-забавни и запомнящи се.6653_1.jpg

Сега не е време за поучителни слова, а за оригинални идеи – предколедно. Затова дайте воля на въображението и чуйте нашите съвети. Станете най-вълнуващия коледен подарък за вашия любим - не под елхата, а в леглото. Бъдете неговата Снежанка!

Защо партньорът ви би харесал това?

Защото ще сте различна, изненадваща и скандална. За добро или зло в мъжките фантазии Снежанка отдавна не е скромното момиче, помощничка на Дядо Коледа. С тази представа за нея мъжете се разделят още на около 9-10 годишна възраст. След това тя е секси-парчето, което всеки желае да зърне, а когато порасне и да притежава. Неслучайно момиче, напомнящо на Снежанка, се появява в почти всички мъжки списания, сайтове, предавания.


Да се приготвим

Облеклото е от основно значение. Зависи дали искате да се „приготвите“ за коледен подарък само в спалнята или изцяло да сте в коледен стайлинг .

Задължително е да бъдете много секси. Снежанка е различното, привлекателно, добро и разкрепостено момиче.

Избере бельо в червено, а ако специално си купувате може да сте в червено и бяло с пухкави елементи. Къса сладка рокличка или нощничка също ще има поразяващ ефект. Задължителен елемент е червената коледна шапка. Дори да не се харесвате с нея, бързо ще я свалите в разгара на страстта.За грим заложете на червено червило и нежно подчертани очи със спирала и светли сенки. Сложете светла пудра, за да изглежда кожата ви бяла като на истинска Снежанка.

Как да действаме?

Мотото на вечерта трябва да е „Секси и гореща“.Веднъж прекрачили границата на стила „традиционна Снежанка“, продължете напред с пълна пара. Забравете за задръжките и срамежливостта. Бедете провокативна и инициативна. Изненадайте вашия любим със стриптийз до елхата на фон от коледни песни. Може в края на прелъстителния танц да му подарите еротичен коледен подарък. Не говорим за традиционния подарък, който също е добре да сте му приготвили, а за нещо малко, шеговито, закупено например от секс-шоп.

Веднъж попаднали в обятията на любимия, трудно ще се сетите за съветите, които се опитвам да ви дам. И все пак - за тази вечер се опитайте да избягате от традиционния секс. Толкова сте се приготвяли, нека завърши всичко още по-вълнуващо.

6653_2.jpg

Изберете поза , която до сега не сте пробвали или рядко практикувате. Накарайте го да онемее и да се остави на очевидно преднамерените ви действия. Ако се притесни или обърка от активността ви, му обяснете шеговито, че това специална поза/метод, наречен „Палавата Снежанка“. Той определено ще умира от желание да вкуси от сладостта, която му предлага неговата собствена Снежанка.

Опасявам се, че стигнах твърде далеч с предложенията. Вие обаче може да стигнете още по-далеч с изпълнението и да изненадате дори самите себе си. Бъдете нестандартните Снежанки и дарете вашия любим мъж с много приятни емоции. И най-вече с много любов!

Весела и снежна Коледа!

 

13.12.2007/Деси Великова

14 коментарaДобави коментар »

Tigress

От Tigress23.12.2009, 16:42 ч.

Сайтът от ден на ден започва да става все по-порнографски и по-порнографски. Не мисля, че е необходимо да има публикации на теми: "Как да го изненадам за празниците със секси облекло", защото, ако двамата се обичат, не е...

Виж всички коментари за "Бъдeте неговата Снежанка".

Още от "Секс тайни"

Най-странните места за секс, на които може да ви хванат

Най-странните места за секс, на които може да ви хванат

Понякога без значение от мястото или кой може да гледа, някои хора не могат да устоят на сексуалния си нагон. Ето няколко места по света, където властите или гражданите са хванали двойки "на калъп".

Мат Бомър

7 секси гей звезди

Сякаш колкото по-секси, чаровни и привлекателни са звездите пред камерата, толкова по-голям е шансът да са гей. Защо ли? Защото, незнайно как, но точно гей звездите влизат в ролята на сваляча, любовника и неустоимия мачо във филмите.

Как тялото ви се променя по време на секс?

Как тялото ви се променя по време на секс?

Човешкото тяло е една почти съвършена система – с множество функции и взаимосвързани процеси. По време на секс пък то дори се променя. Какво точно се случва с вас, докато се забавлявате в леглото, научете сега.