Подарете си ... секс-играчка

29 коментара1/5

Коледа настройва стандартно празнично. Желаете ли нещо нестандартно? Дайте воля на скритите си желания.

Не сме деца, но няма нищо лошо да си подарим играчка. Единственото условие – да е за възрастни.

Ще се учудите колко неща може да откриете ако посетите близкия секс – магазин.
Не, мили дами, не махвайте пренебрежително с ръка, защото не знаете какво ви чака. От традиционния вибратор, през еротично бельо до всякакви приспособления за отдаване и получаване на удоволствие.

Човешкото въображение се е разпростряло надалеч в търсенето на алтернативни начини за сексуално удоволствие. Позволявайки си дори извратени крайности.

И така, в духа на „стандартната“ Коледа, започваме от „стандартните“ играчки във възходяща градация към по-нетрадиционните.


1.Добрият стар вибратор

wibrator.jpgНа всички ни е известно от прекалената масовизация на този продукт как изглежда. Освен във формата на мъжки полов член, то се предлага в различни цветове, големини и от различни материи. Някои имат допълнителни приспособления за стимулация на клитора, ануса и въртяща главичка. Други разчитат единствено на батерията, чрез която се задействат и стимулиращите вибрации. Препоръчително е да се използва с презерватив или с обвлажняващ гел. След употреба винаги го почиствайте много добре, за да се запази хигиената му и да не предизвика вагинални възпаления следващия път .

2.Дилдо

Малко или по-голямо, двойно или единично, с препаска или без... Сещате ли се за какво говоря? Дилдата са хит на пазара. Тази иновация сред секс-играчките наподобява полов член. Изработено е от пластмаса или от силикон, обикновено е сравнително по-гъвкаво и меко от вибратора. Предлага се с колан или двойно за употреба от жени, или стандартно – в различни форми и големини.

mi-su.jpg
3.Вагинални топчета

Топчета за вагинална стимулация са изработени от пласмаса или силикон в различни цветове. Секс играчката се поставя във влагалището и при изваждането и ще се почувствате като на седмото небе. Можете да си ги носите колкото си искате, без никой да разбере откъде идва това прекрасно настроение у вас. Размерът им е 2,5см-оптимален за максимално удоволствие от тях. Много са ефектни и на достъпна цена.

1409.jpg
4.Анални удоволствия

C24-111.jpgАналните играчки са във формата на топчета, дилда и вибратори. Размерите са по-малки от вагиналните, но удоволствието също толкова голямо. В ануса както на мъжете, така и не жените, са разположени нервни окончания, при чиято възбудимост и стимулация се достига до силен оргазъм. Може да е леко болезнено в началото, но удоволствието ще ви отпусне.

5.Клиторни стимуланти

Клиторните стимуланти са с яйцевидна форма, с вибриращи зайчета в основата си. Те са от еластична тъкан и се поставят между бедрата. Вибрациите им могат да ви докарат до мощен и ефективен оргазъм за броени минути.

6.Ароматът на Попърс
3pcspwd.jpgОтворен и оставен да се изпарява, този стаен еротичен ароматизатор има за цел само едно нещо, а именно по – приятно изживяване и увеличаване на ласките между партньорите в сексуалната игра. Ароматът увеличава продължителността на оргазма, спомага за по приятно самозадоволяване и предразполага към един по-приятен и безболезнен анален секс. В процеса на ласки между партньори възприятията стават изключително приятни и възбуждащи. Самият оргазъм е по силен и по–продължителен.

7.Вибриращ пръстен

1195567452.jpgТази чаровна играчка е изработена от силикон и ще увеличи многократно удоволствието ви от секса, защото върши няколко неща едновременно. Пръстена се поставя върху пениса. Халката пристяга пениса в основата, с което способства за по-продължителна ерекция, вибраторчето сладостно гъделичка клитора на партньорката и увеличава възбудата й, а вибрациите, които се усещат и от двамата, правят изживяването просто невероятно! Халката е изключително гъвкава и еластична и се поставя лесно с малко количество лубрикант върху еректирал пенис или дилдо.

Тези палави играчки съществуват във всевъзможни разновидности. В търсене на по-голямо сексуално удоволствие човешкото съзнание е неуморно. Съответно струва си да пробвате. Стандартно или не, изборът е ваш.

 

20. 12. 2007 / Радостина Пеева

29 коментарaДобави коментар »

mitkonin

От mitkonin13.01.2014, 21:23 ч.

mitkoninOт mitkonin • 13.01.2014, 21:21:12 ч.Здравейте дами, в бизнеса със секс артикули съм от доста време. Искам да ви кажа, че няма нищо лошо да се ползват такива неща. Практиката показва, че разнообразяването на секса с подобни...

Виж всички коментари за "Подарете си ... секс-играчка".

Още от "Секс тайни"

Орална любов за него

Орална любов за него

Оралната любов е нещо, което всеки мъж си умира да получава. Той обожава да ви гледа как се приближавате към интимните му части, докосвате го и след това сладко го целувате...

Секс по време на цикъл

Секс по време на цикъл

Сексът по време на менструация. Различно.

Секс люлка - какво е и как се използва?

Секс люлка - какво е и как се използва?

Обичате ли да експериментирате в леглото? Ето едно авантюристично предизвикателство - секс люлка.