Събудете страстта с еротичен масаж

15 коментара2/5

Зимата идва. Светът сякаш малко по малко заспива и се сгушва. А заедно с него и нашите страсти и наситени от летните похождения тела. Няма по-подходящ сезон да поговорим за еротичния масаж.

През топлите месеци е лесно. Тогава фантазиите не спират да рисуват страхотни еротични сцени, а ние бързаме да ги реализираме. Когато студът навън падне, ние повече предпочитаме да се стоплим и да поспим под топлите завивки, отколкото да се отдадем на страст. Забравяме за експериментите и за горещите сцени, обхваща ни летаргия. И да си го кажем направо – често това е чист мързел.

8764_1.jpgОпасяващи се да не допуснете сексуалния си живот да заспи зимен сън и да го ограничите до до болка познат, сценарий, решихме да ви провокираме. Направете еротичен масаж! Не отлагайте за уикенда, нито за „специален повод“. Действайте още тази вечер и си доставете мигове на незабравимо удоволствие с любимия човек.

Как да действаме, когато правим еротичен масаж?

Строги правила няма. Дори да има, не искам да ви ограничавам в изкуствени рамки. Правете го както ви душа иска и както му харесва на партньора ви. За да съм ви полезна обаче, ще ви запозная с някои тънкости и „тайни“ на еротичния масаж, които е добре да приложите. Съветите са само за жени и се прилагат успешно само върху мъже.

В Източната култура еротичният масаж е широко разпространен. Млади азиатски момичета правят еротични масажи на клиентите си, като използват гърдите, ръцете, дупетата, устните, дори миглите си. За да бъде масажът напълно удовлетворяващ, завършват със стимулиране на интимната зона на клиента си, докато той не достигне оргазъм. Азиатският и по-специално тайландският масаж е много разпространен дори в САЩ.

Да се върнем обаче в България и по-специално във вашата спалня.

По време на масажа бъдете изцяло голи. И двамата. Еротичният масаж не е обикновена любовна игра, затова не го придружавайте с еротично разсъбличане. Знам, че е секси, но целта сега е друга. И така – 100% без дрехи. Изберете сами каква да е светлината в стаята, но аз горещо ви препоръчвам да се спрете на няколко ароматни свещи, които да позволят да е достатъчно светло да се наслаждавате на телата си и достатъчно тъмно, за да е мистериозно и уютно.

Помещението трябва да е проветрено и затоплено до степен да не ви е студено и да не трябва да се криете под одеялото. Ако искате да бъде още по-специално, пуснете подходяща романтична музика.

Запасете се с масажно масло, което да не е прекалено мазно и не дразни очите и други деликатни части от тялото. Идеята е да продължите към по-разгорещени страсти и да се пипате навсякъде. Започнете масажа от гърба му. Бъдете възможно най-нежни и плъзгайте ръцете си адски бавно и чувствено. Целта на тази част е да отпуснете тялото на партньора си максимално и леко да го възбудите.

Малко по малко започнете да акцентирате върху задните му части, без обаче да прекалявате с натиска и вниманието там. Все пак той е мъж и може да се почуства неловко в един момент. Не пропускайте и краката, които също имат нужда да бъдат отпуснати и обгрижени. Акцентирайте върху стъпалата, където мъжете, също като нас, имат ерогенни зони. Масажът на стъпалата е популярна релаксираща процедура, която може да се впише успешно и в еротичния масаж. Задръжте пръсти върху палеца на крака, като изберете златната среда – не прекалено силно, за да не го заболи и не прекалено нежно, за да не го хване гъдел и вместо възбуден да се окаже заливащ се от смях.
8764_2.jpg
Други части, върху които трябва да се задържите са врата и кожата на главата. Нежният масаж в тази област ще разгорещи страстите на партньора. Мъжете обожават да бъдат масажирани в областта на врата и раменната област. Плъзгайте нежно ръце по врата и леко масажирайте тила и главата. По кожата на главата има нервни окончания, които след стимулиране разпалват страстта още повече.

За още по-горещ ефект може леко да се наведете и да доближите устни до кожата му, така че да усеща дъха ви. Топлината и лекото гъделичкане са особено интригуващи и разпалващи. Докосвайте го нежно с устни и език, без да се впускате в страстни целувки. Нека усеща гърдите и косата ви по тялото си.

След като сте преминали през всички екстри, за които се сетите, е време да продължите масажа, като той се обърне и легне по гръб. Тук ключовите зони са гърдите, корема и интимните му части. Продължавайте със същото бавно и прочувствено темпо. Може да включите и нежни, дискретни целувки, но не се увличайте. Все пак това е масаж и трябва да остане такъв. Използвайте всяка част на тялото си, като я втривате в неговото тяло. Когато масажирате гърдите и корема му не прекалявайте с натиска, за да не му стане неприятно. Не пропускайте да масажирате леко слепоочията и челото, като през това време гърдите ви може да бъдат върху лицето му. Правете нежни, кръгови движения и спазвайте златното правило – бавно и чувствено.

На интимната зона обърнете специално внимание, но без да прекалявате със стимулирането. Там8764_0.jpg по-скоро го галете с върха на пръстите, а защо не и прокрадващо с език, но не стигайте до край. Ако той поиска повече, напомнете му, че това е вашият специален масаж и вие командвате парада.

Когато обходите цялото му тяло и освен ръце, втриете и всяка частица от себе си в него, може да преминете към по-съществената част. Това обаче не е задължително и може да запазите разпалените страсти на върха, така че да копнеете за продължението.

Би било страхотно да си размените ролите. Само че, за да е напълно естествено и истинско изживяването, най-добре това да се случва в различни вечери. Когато единият прави еротичен масаж, нека бъде продължително и отпускащо и да приключи със страстен акт, в който масажистът е водещия и дарява разтърсващи изненади на партньора си. Реваншът ще е друг ден.

Няма съмнение, че еротичният масаж ще внесе огромна доза еротика и ще нажежи температурата до неузнаваемост. Не бъдете скучни, а се възползвайте от студа навън, за да изпотите прозорците в спалнята си. И то с финес!

27.11.2008/Деси Великова

15 коментарaДобави коментар »

Валентин Мирчев

От Валентин Мирчев16.11.2010, 07:21 ч.

Има много статии и предположения за еротични масажи, но 30-40 процента от това, което се пише е горе-долу близо до единната истина! Получава се като " Любовните думи на поета от практиката му не беше взета!" Със седем думи - ...

Виж всички коментари за "Събудете страстта с еротичен масаж".

Още от "Секс тайни"

Кунилингус

Кунилингус

или 10-те заповеди на женското удоволствие

Освежете интимния си живот с еротичното бельо

Освежете интимния си живот с еротичното бельо

Еротичното бельо дава идеална възможност да освежите и разнообразите отношенията с вашия партньор.

10 любопитни факта за порното

10 любопитни факта за порното

Порното се оказва забранен плод. По света много хора искат забраната му, но още повече тайно или открито редовно влизат в порносайтовете и пазят у дома си дискове с филми за възрастни.