Мокрите сънища

36 коментара2/5

Случвало ли ви се е да се събудите точно след като изпитали върховно удоволствие по време на сън? Еротичните (мокрите) сънища са нещо напълно нормално и са се случвали на всеки.

Така че не изпитвайте срам или неудобство, ако някой ви каже, че не ги намира за нормални. Има два вида хора – едни, които ги сънуват и си признават и такива, които също ги сънуват, но не си признават.
8871_0.jpg
По принцип сънищата е трудно да бъдат тълкувани. Това, че сънувате сънища със сексуално съдържание, не означава, че сте перверзни и че трябва да се срамувате от себе си. Има различни тълкувания за това какво означават и дали са признак на нещо конкретно.

Според Фройд случайни сънища няма и те категорично са израз на скритото ни подсъзнание, особено що се отнася до секса. Това обаче е доста спорно, тъй като има голямо значение какво точно представлява еротичният ви сън. Понякога, когато сънувате неопределена сексуална сцена и изпитвате оргазъм на сън, най-вероятно наистина става въпрос за липса на задоволителни сексуални контакти в реалния живот. Това са случва често на тийнейджърите, на жените, които не са задоволявани от партньорите си и на хора, които от дълго време не са имали сексуален контакт.

Еротичен сън с непознат мъж най-вероятно е израз на скритото ни желание за разнообразие и нови похождения. Хубавото е, че мокрите сънища не са в графата „изневяра“ и не е нужно да се чувствате гузно, нито да бързате да споделяте на половинката си, ако си мислите, че това ще го засегне. Някои тълкуват мокрите сънища с непознат като знак, че човек все още търси себе си и не е наясно с желанията си, не само на сексуална тематика, но и в останалите аспекти на живота.

Мокрите сънища с нестандартен сюжет – например тройка или секс с жена, най-вероятно са израз на нереализираните ви сексуални желания, ако по принцип мечтаете за подобно преживяване. Сексуалният контакт с известна личност, по която си падате сексуално, също би могъл да бъде израз скритите ви „мераци“, които е доста по-трудно да реализирате на живо.
8871_1.jpg
Еротичните сънища, в които не просто свършвате, а имате дълбоко емоционални преживявания, които ви карат да се чувствате щастливи и изпълнени с любов, са най-запомнящите се и разтърсващи. Тук най-вероятно става въпрос за неудовлетвореност и копнеж за истински щастлив любовен живот. Много често това се случва на самотни жени, които имат нужда да усещат любов и подкрепа, както и на такива, които дълбоко в себе си не са доволни от настоящата си връзка.

Тълкуването на еротичните сънища е почти невъзможна мисия, защото те могат да бъдат породени от всевъзможни причини и поводи. Това, че сте сънували, че правите секс с някой ваш познат, не означава непременно, че вие му имате мераци, които сами не осъзнавате. Важно е да правите разлика между сънища, в които участвате в сексуална сцена, без това да ви носи наслада и такива, в които сте възбудени и изпитвате оргазъм.

Вместо да се срамувате и да чувствате вина, след като сте сънували еротични сцени, по-добре се насладете на интересния момент и след това се сещайте с усмивка за него. Все пак сутринта е по-свежа и интригуваща, след като сте били в плен на мокрите си фантазии.

11.12.2008/Деси Великова

36 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 14.12.2013, 20:07 ч.

Сега се сетих какво точно ме подразни в поста ти - ниското сексуална култура по между ви. Можеш да поработиш над това..

Виж всички коментари за "Мокрите сънища".

Още от "Секс тайни"

Как го правят по света?

Как го правят по света?

Замисляли ли сте се дали сексът е различен с мъжете от различни националности? Как го правят в САЩ, Куба, Франция, Италия, Испания...?

Кокос, чесън и яйца за по-голямо сексуално желание

Кокос, чесън и яйца за по-голямо сексуално желание

Ефектът на афродизиаците е доказан както от научна гледна точка, така и в практиката, тъй като мнозина са се убеждавали в полезните свойства на "храните на любовта".

Петинг – алтернативното удоволствие

Петинг – алтернативното удоволствие

Петингът е вид сексуално взаимоотношение, които придобива все по-голяма популярност днес, но всъщност датира още от началото на 20 век.