Мокрите сънища

36 коментара2/5

Случвало ли ви се е да се събудите точно след като изпитали върховно удоволствие по време на сън? Еротичните (мокрите) сънища са нещо напълно нормално и са се случвали на всеки.

Така че не изпитвайте срам или неудобство, ако някой ви каже, че не ги намира за нормални. Има два вида хора – едни, които ги сънуват и си признават и такива, които също ги сънуват, но не си признават.
8871_0.jpg
По принцип сънищата е трудно да бъдат тълкувани. Това, че сънувате сънища със сексуално съдържание, не означава, че сте перверзни и че трябва да се срамувате от себе си. Има различни тълкувания за това какво означават и дали са признак на нещо конкретно.

Според Фройд случайни сънища няма и те категорично са израз на скритото ни подсъзнание, особено що се отнася до секса. Това обаче е доста спорно, тъй като има голямо значение какво точно представлява еротичният ви сън. Понякога, когато сънувате неопределена сексуална сцена и изпитвате оргазъм на сън, най-вероятно наистина става въпрос за липса на задоволителни сексуални контакти в реалния живот. Това са случва често на тийнейджърите, на жените, които не са задоволявани от партньорите си и на хора, които от дълго време не са имали сексуален контакт.

Еротичен сън с непознат мъж най-вероятно е израз на скритото ни желание за разнообразие и нови похождения. Хубавото е, че мокрите сънища не са в графата „изневяра“ и не е нужно да се чувствате гузно, нито да бързате да споделяте на половинката си, ако си мислите, че това ще го засегне. Някои тълкуват мокрите сънища с непознат като знак, че човек все още търси себе си и не е наясно с желанията си, не само на сексуална тематика, но и в останалите аспекти на живота.

Мокрите сънища с нестандартен сюжет – например тройка или секс с жена, най-вероятно са израз на нереализираните ви сексуални желания, ако по принцип мечтаете за подобно преживяване. Сексуалният контакт с известна личност, по която си падате сексуално, също би могъл да бъде израз скритите ви „мераци“, които е доста по-трудно да реализирате на живо.
8871_1.jpg
Еротичните сънища, в които не просто свършвате, а имате дълбоко емоционални преживявания, които ви карат да се чувствате щастливи и изпълнени с любов, са най-запомнящите се и разтърсващи. Тук най-вероятно става въпрос за неудовлетвореност и копнеж за истински щастлив любовен живот. Много често това се случва на самотни жени, които имат нужда да усещат любов и подкрепа, както и на такива, които дълбоко в себе си не са доволни от настоящата си връзка.

Тълкуването на еротичните сънища е почти невъзможна мисия, защото те могат да бъдат породени от всевъзможни причини и поводи. Това, че сте сънували, че правите секс с някой ваш познат, не означава непременно, че вие му имате мераци, които сами не осъзнавате. Важно е да правите разлика между сънища, в които участвате в сексуална сцена, без това да ви носи наслада и такива, в които сте възбудени и изпитвате оргазъм.

Вместо да се срамувате и да чувствате вина, след като сте сънували еротични сцени, по-добре се насладете на интересния момент и след това се сещайте с усмивка за него. Все пак сутринта е по-свежа и интригуваща, след като сте били в плен на мокрите си фантазии.

11.12.2008/Деси Великова

36 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 14.12.2013, 20:07 ч.

Сега се сетих какво точно ме подразни в поста ти - ниското сексуална култура по между ви. Можеш да поработиш над това..

Виж всички коментари за "Мокрите сънища".

Още от "Секс тайни"

Мат Бомър

7 секси гей звезди

Сякаш колкото по-секси, чаровни и привлекателни са звездите пред камерата, толкова по-голям е шансът да са гей. Защо ли? Защото, незнайно как, но точно гей звездите влизат в ролята на сваляча, любовника и неустоимия мачо във филмите.

Какво ще кажете за тройка?

Какво ще кажете за тройка?

Тройката е диво и вълнуващо изживяване. Много хора са скандализирани от самата мисъл, но страшно много са и тези, които си мечтаят за подобно изживяване.

За първи път ми е ...

За първи път ми е ...

Той е висок, красив и ухае прекрасно. Поканил ви е на дискотека...
Предполагате какво ще се случи после и се боите да не изпаднете в неловко положение.