Мокрите сънища

36 коментара2/5

Случвало ли ви се е да се събудите точно след като изпитали върховно удоволствие по време на сън? Еротичните (мокрите) сънища са нещо напълно нормално и са се случвали на всеки.

Така че не изпитвайте срам или неудобство, ако някой ви каже, че не ги намира за нормални. Има два вида хора – едни, които ги сънуват и си признават и такива, които също ги сънуват, но не си признават.
8871_0.jpg
По принцип сънищата е трудно да бъдат тълкувани. Това, че сънувате сънища със сексуално съдържание, не означава, че сте перверзни и че трябва да се срамувате от себе си. Има различни тълкувания за това какво означават и дали са признак на нещо конкретно.

Според Фройд случайни сънища няма и те категорично са израз на скритото ни подсъзнание, особено що се отнася до секса. Това обаче е доста спорно, тъй като има голямо значение какво точно представлява еротичният ви сън. Понякога, когато сънувате неопределена сексуална сцена и изпитвате оргазъм на сън, най-вероятно наистина става въпрос за липса на задоволителни сексуални контакти в реалния живот. Това са случва често на тийнейджърите, на жените, които не са задоволявани от партньорите си и на хора, които от дълго време не са имали сексуален контакт.

Еротичен сън с непознат мъж най-вероятно е израз на скритото ни желание за разнообразие и нови похождения. Хубавото е, че мокрите сънища не са в графата „изневяра“ и не е нужно да се чувствате гузно, нито да бързате да споделяте на половинката си, ако си мислите, че това ще го засегне. Някои тълкуват мокрите сънища с непознат като знак, че човек все още търси себе си и не е наясно с желанията си, не само на сексуална тематика, но и в останалите аспекти на живота.

Мокрите сънища с нестандартен сюжет – например тройка или секс с жена, най-вероятно са израз на нереализираните ви сексуални желания, ако по принцип мечтаете за подобно преживяване. Сексуалният контакт с известна личност, по която си падате сексуално, също би могъл да бъде израз скритите ви „мераци“, които е доста по-трудно да реализирате на живо.
8871_1.jpg
Еротичните сънища, в които не просто свършвате, а имате дълбоко емоционални преживявания, които ви карат да се чувствате щастливи и изпълнени с любов, са най-запомнящите се и разтърсващи. Тук най-вероятно става въпрос за неудовлетвореност и копнеж за истински щастлив любовен живот. Много често това се случва на самотни жени, които имат нужда да усещат любов и подкрепа, както и на такива, които дълбоко в себе си не са доволни от настоящата си връзка.

Тълкуването на еротичните сънища е почти невъзможна мисия, защото те могат да бъдат породени от всевъзможни причини и поводи. Това, че сте сънували, че правите секс с някой ваш познат, не означава непременно, че вие му имате мераци, които сами не осъзнавате. Важно е да правите разлика между сънища, в които участвате в сексуална сцена, без това да ви носи наслада и такива, в които сте възбудени и изпитвате оргазъм.

Вместо да се срамувате и да чувствате вина, след като сте сънували еротични сцени, по-добре се насладете на интересния момент и след това се сещайте с усмивка за него. Все пак сутринта е по-свежа и интригуваща, след като сте били в плен на мокрите си фантазии.

11.12.2008/Деси Великова

36 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 14.12.2013, 20:07 ч.

Сега се сетих какво точно ме подразни в поста ти - ниското сексуална култура по между ви. Можеш да поработиш над това..

Виж всички коментари за "Мокрите сънища".

Още от "Секс тайни"

8 начина да разнообразите мисионерската поза

8 начина да разнообразите мисионерската поза

Подсладете сексуалния си живот с няколко лесни трика. Мисионерската поза вече има много лица и всички те са повече от горещи!

Презервативът - нашият верен приятел

Презервативът - нашият верен приятел

Едва ли има сексуално-активен човек, който не е ползвал презерватив. Презервативът е лесен за намиране и за употреба, няма странични реакции и е най-ефикасен сред всички средства за предпазване от бременност и полово преносими болести.

6 правила за всекидневен секс

6 правила за всекидневен секс

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Купувайте правилното бельо. Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Говорете в леглото.