Пет секс пози за горещи моменти

17 коментара5/5

Позите имат ключова роля за разнообразието в сексуалния ни живот. Ако ви доскучее сексуалния живот, е време не да смените партньора, а „терена“ за палави приключения и секс позите, които сте свикнали да използвате.

9046_0.jpg

За да ви улесним, избрахме няколко пози, които имат особен сексуален заряд. Някои от тях вероятно „изпробвате“ всекидневно, а други сте позабравили с времето. Независимо от това, ще повдигнете удоволствието от сексуалния си живот и ще разпалите въображението си за още и още подвизи.

На масата/бюрото9046_1.jpg

Тази поза може да изпълните на различни места – маса, бюро, кухненски плот, дори капака на автомобила. Легнете върху опората, която имате и вдигнете крака върху раменете на партньора.

По-слабо атлетичните може да увият крака около кръста на мъжа, така че да не се изморят прекалено бързо. Проникването е дълбоко, а мъжът има възможност да докосва голяма част от тялото ви, както и сам да се наслаждава на гледката пред себе си. Позата е лесна за изпълнение и доставя голямо удоволствие и на двамата, така че недоволни няма да има.

 

9046_2.jpgПрез страничния вход

Тази поза е страхотна прелюдия към стандартната мисионерска поза или към кучешката. Лягате на една страна със събрани крака, свити в коленете. Партньорът прониква отстрани, като вие му оставате в профил. Позата изисква мъжът да е на колене, а ханшът на жената леко повдигнат.

Проникването не е дълбоко и жената трудно може да достигне върха, но е интересна и вълнуваща. Тъй като сте със събрани крака, мъжът усеща натиска по-силно от обикновено и на него определено ще му хареса.
 

 

Кучешката/Задна (Номерът на G-точката)9046_3.jpg

Това е една от любимите пози и за жени, и за мъже. Макар да е „класика в жанра“, не можахме да я пропуснем в настоящата селекция. Мъжете обожават гледката на партньорката си точно по този начин, както и възможността да проникнат анално (за тези, които са почитатели на аналния секс ).

В същото време физическото удоволствие за жената е огромно, тъй като точно в тази поза има възможност да се стимулира прословутата G-точка, която се намира няколко сантиметра след входа на влагалището в посока коремчето.

9046_4.jpgЛъвски дилижанс

Партньорът трябва да е седнал с леко разтворени крака, а вие да сте отгоре му с леко свити крака в коленете, без да ги обгръщате около кръста. Телата на партньорите не са сближени, а напротив – и двамата се подпират с дланите си назад.

Движението се извършва основно от жената и затова е възможно да се уморите бързо, както и да имате мускулна треска на ръцете и краката на следващия ден. За да е по-дълбоко проникването, партньорът може също да се движи, подпирайки се на дланите си.

 

Люлеещ се стол (Родео)
9046_5.jpg

Посоката на проникването е подобна на тази при кучешката поза, затова е много възможно да изпитате върховно удоволствие от тази поза. Много жени изпитват болка при по-активен натиск, но тъй като вие владеете положението, може да избегнете това неудобство.

Позата дава много свобода на жената и е перфектна за прелюдия към кучешката или друга любима поза – направо да легнете върху него или той да се надигне, така че да сте седнали в него с гръб. Мъжете обожават тази поза, защото се наслаждават на задните части на партньорката си и страстните движения, които извършва.

 

Проявявайте въображение в леглото и не допускайте сексуалният ви живот да стане жертва на рутината. Която и да е любимата ви поза, не я превръщате в „задължителна за вечерта“, а давайте воля на експериментаторката във вас.

22.01.2009

17 коментарaДобави коментар »

Един мъж

От Един мъж04.09.2009, 14:05 ч.

Щом се притесняваш от този партньор смени го с друг от който няма да се притесняваш

Виж всички коментари за "Пет секс пози за горещи моменти".

Още от "Секс тайни"

4 съвета за невероятен вагинален оргазъм

4 съвета за невероятен вагинален оргазъм

Вагиналният оргазъм трябва да бъде постоянна част от вашия сексуален живот, а не рядка приятна изненада. Ако искате да се радвате на невероятен вагинален оргазъм, следвайте 4 прости съвета.

Фитнес от Кама Сутра

Фитнес от Кама Сутра

Ако ви се струва, че двете пози и половина, усвоени с вашия “бойфренд”, са напълно достатъчни за дълъг и безоблачен сексуален живот, може да не четете този материал. Той се отнася за тези, които биха се потрудили за собственото си удоволствие.

Пазарът на презервативи е богат, напазарувайте си!

Пазарът на презервативи е богат, напазарувайте си!

Пазарът на презервативи радва почитателите на здравословния секс с богат асортимент.