Подходящи секс пози след раждане

0 коментара0/5

За някои двойки се оказва по-трудно и отнемащо повече време да възвърнат нормалния си сексуален живот след раждане. Ето няколко подходящи секс пози, които ще ви помогнат в това отношение.

Подходящи секс пози след раждане

Независимо дали сте родили естествено или със секцио, сексуалният ви живот след това ще бъде известно време в застой. Някои жени са готови за интимност след около шест седмици, а на други им трябва малко повече време.

Но едно е сигурно - нещата няма да са както преди, но рано или късно всичко ще бъде като по старому. 

Очаквайте да изпитате дискомфорт, както при първия ви сексуален акт в живота. Може да се чувствате по-тясна, докато пък други жени изпитват точно обратния проблем - усещат се твърде широки, което пречи на възбудата и на двамата партньори. 

Твърде тясна/широка там долу? >>>

Друг проблем, който се явява, са ниските нива на естроген, което е нормално в случай, че кърмите. Но тези хормонални промени водят до изсушаване на лигавиците, в ключително и на влагалището, което затруднява проникването и прави секса неприятен и болезнен. Ето защо може да помислите временно да използвате лубрикант.

Какъв лубрикант да изберете? >>>

Дали сексът след раждането ще бъде приятен или не зависи също от позата. Ако досега не сте обръщали особено внимание на секс позите, то сега може би е време да го направите. Защо? Защото така ще си помогните да избегнете евентуален дискомфорт.

Ако сте от жените, които се чувстват тесни там долу и усещат болка при проникване, изберете пози, в които мускулатурата ви е максимално отпусната - класическа мисионерска поза, ездачка и т.н.

Добави описание

Секс пози според размера >>>

Ако пък тъканите и мускулите ви още не са се свили и стегнали достатъчно след раждането, изберете пози, които ще подсилят чувствителността и възбудата ви. А такива обикновено са позите, в които краката ви са прибрани един до друг...

Добави описание

Добави описание

18.01.2018/Ели Йорданова

 

 

Още за: раждане, секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подходящи секс пози след раждане".

Още от "Секс тайни"

Петте най-често срещани фетиши

Петте най-често срещани фетиши

Почти всеки човек има "слабо място", нещо, към което е особено чувствителен и което го тласка към незабравим секс. Научете, кои са петте най-често срещани фетиша.

Упражнения на Кегел – защо за полезни?

Упражнения на Кегел – защо са полезни?

Какво представляват упражненията на Кегел, как се практикуват, колко често трябва да правите упражненията на Кегел и за какво помагат?

Да достигнеш върха

Да достигнеш върха

От хилядолетия съществува мнението, че при интимния контакт само мъжът трябва да се изкачи до върха, с помощта жената. Но сексуалната революция промени шаблона: