Подходящи секс пози след раждане

0 коментара0/5

За някои двойки се оказва по-трудно и отнемащо повече време да възвърнат нормалния си сексуален живот след раждане. Ето няколко подходящи секс пози, които ще ви помогнат в това отношение.

Подходящи секс пози след раждане

Независимо дали сте родили естествено или със секцио, сексуалният ви живот след това ще бъде известно време в застой. Някои жени са готови за интимност след около шест седмици, а на други им трябва малко повече време.

Но едно е сигурно - нещата няма да са както преди, но рано или късно всичко ще бъде като по старому. 

Очаквайте да изпитате дискомфорт, както при първия ви сексуален акт в живота. Може да се чувствате по-тясна, докато пък други жени изпитват точно обратния проблем - усещат се твърде широки, което пречи на възбудата и на двамата партньори. 

Твърде тясна/широка там долу? >>>

Друг проблем, който се явява, са ниските нива на естроген, което е нормално в случай, че кърмите. Но тези хормонални промени водят до изсушаване на лигавиците, в ключително и на влагалището, което затруднява проникването и прави секса неприятен и болезнен. Ето защо може да помислите временно да използвате лубрикант.

Какъв лубрикант да изберете? >>>

Дали сексът след раждането ще бъде приятен или не зависи също от позата. Ако досега не сте обръщали особено внимание на секс позите, то сега може би е време да го направите. Защо? Защото така ще си помогните да избегнете евентуален дискомфорт.

Ако сте от жените, които се чувстват тесни там долу и усещат болка при проникване, изберете пози, в които мускулатурата ви е максимално отпусната - класическа мисионерска поза, ездачка и т.н.

Добави описание

Секс пози според размера >>>

Ако пък тъканите и мускулите ви още не са се свили и стегнали достатъчно след раждането, изберете пози, които ще подсилят чувствителността и възбудата ви. А такива обикновено са позите, в които краката ви са прибрани един до друг...

Добави описание

Добави описание

18.01.2018/Ели Йорданова

 

 

Още за: раждане, секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подходящи секс пози след раждане".

Още от "Секс тайни"

Известните сексманиаци

Известните сексманиаци

За някой беше известно, за други имаше съмнение, а за трети просто не можеше да се повярва... и въпреки това тезата, че сексът е забавление само за бедните, имената на следните известни личности опровергават това.

Грешки в леглото, които не трябва да допускаме

Грешки в леглото, които не трябва да допускаме

Жените можем да сме особено критични към уменията на мъжете в леглото. Но също като нас те не винаги са доволни от това, което получават от партньорката си. Кои са грешките в леглото, от които мъжете се оплакват и които ние не трябва да допускаме?

Предимствата на секса с напредването на възрастта

Предимствата на секса с напредването на възрастта

Не трябва да съжалявате, когато добавяте още една година към възрастта си, поне що се отнася до секса. Всъщност сексът става все по-хубав с годините. Научете кои са предимствата на секса с напредването на възрастта.