Подходящи секс пози след раждане

0 коментара0/5

За някои двойки се оказва по-трудно и отнемащо повече време да възвърнат нормалния си сексуален живот след раждане. Ето няколко подходящи секс пози, които ще ви помогнат в това отношение.

Подходящи секс пози след раждане

Независимо дали сте родили естествено или със секцио, сексуалният ви живот след това ще бъде известно време в застой. Някои жени са готови за интимност след около шест седмици, а на други им трябва малко повече време.

Но едно е сигурно - нещата няма да са както преди, но рано или късно всичко ще бъде като по старому. 

Очаквайте да изпитате дискомфорт, както при първия ви сексуален акт в живота. Може да се чувствате по-тясна, докато пък други жени изпитват точно обратния проблем - усещат се твърде широки, което пречи на възбудата и на двамата партньори. 

Твърде тясна/широка там долу? >>>

Друг проблем, който се явява, са ниските нива на естроген, което е нормално в случай, че кърмите. Но тези хормонални промени водят до изсушаване на лигавиците, в ключително и на влагалището, което затруднява проникването и прави секса неприятен и болезнен. Ето защо може да помислите временно да използвате лубрикант.

Какъв лубрикант да изберете? >>>

Дали сексът след раждането ще бъде приятен или не зависи също от позата. Ако досега не сте обръщали особено внимание на секс позите, то сега може би е време да го направите. Защо? Защото така ще си помогните да избегнете евентуален дискомфорт.

Ако сте от жените, които се чувстват тесни там долу и усещат болка при проникване, изберете пози, в които мускулатурата ви е максимално отпусната - класическа мисионерска поза, ездачка и т.н.

Добави описание

Секс пози според размера >>>

Ако пък тъканите и мускулите ви още не са се свили и стегнали достатъчно след раждането, изберете пози, които ще подсилят чувствителността и възбудата ви. А такива обикновено са позите, в които краката ви са прибрани един до друг...

Добави описание

Добави описание

18.01.2018/Ели Йорданова

 

 

Още за: раждане, секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подходящи секс пози след раждане".

Още от "Секс тайни"

Душ преди и след секс?

Душ преди и след секс?

Няма нищо по-хубаво от спонтанния секс, а той обикновено не върви в пакет с хигиенни навици като вземането на душ преди и след секс. Но според мнозина сексът без душ е недопустим, а според други душът убива страстта и измива хубавия спомен от секса.

Какво разгорещява страстите на жените?

Какво разгорещява страстите на жените?

Свалянето на килограми, парична печалба и свежи чаршафи са най-сигурните гаранции за разгорещяване на страстите на жените под завивките, установи британско допитване.

“Духова музика”

“Духова музика”

Не бе много отдавна, когато гениталните целувки бяха претекст номер едно и цар на царете сред доказателствата за развод на основание "перверзност", "жестокост" и т.н.