Рецепта за оргазъм

0 коментара0/5

Оргазмът не е толкова сложен за постигане, стига да разполагате с правилната рецепта.

Рецепта за оргазъм

Секс кореспонденция

Според едно проучване жените, които пишат съобщения и мейли със сексуално съдържание на партньорите си, както и споделят открито преди или по време на секс какви са похотливите им желания, достигат много по-лесно и до по-разтърсващи оргазми. Причината е в това, че половината от оргазма е в психическата нагласа и във въображението. Дори само сексуалните помисли могат да ви "разтопят", а партньорът ви оттам нататък лесно ще ви изведе до заветното "О".

Коргазъм - тренировки за оргазъм >>>

Комуникация

Няма място за срам, когато става въпрос за секс. Директната комуникация е ключова за достигането до оргазъм. Така че не се свенете да използвате мръсни думи, за да подскажете какво ви харесва и какво очаквате в леглото. 

"Обичам..."

Според едно проучване по-честото споменаване на думата "Обичам" по време на секс води до по-чести оргазми. И не става въпрос само за словосъчетанието "Обичам те!", а също и за "Обичам, когато...", "Обичам те отгоре...", "Обичам отзад", "Обичам да ме..." и т.н. 

Множествен оргазъм >>>

Добави описание

Самочувствие

Жените, които харесват тялото си и имат самочувствие на можещи в леглото, по-лесно и редовно достигат до оргазъм. 

Правилен фокус

Фокусът е от огромно значение по време на секс. Когато сте разсеяни и мислите за странични неща в леглото, шансът да достигнете до оргазъм е минимален. Важно е да бъдете концентрирани върху сексуалните си усещания и желания, както и да изчистите ума си от всякакви странични мисли. 

Защо жените по-трудно стигат до оргазъм? >>>

Възраст

Жените на средна възраст достигат по-лесно до оргазъм, отколкото тези на 20, показва проучване по темата. Това е може би така, защото с годините опознавате тялото си, знаете какво искате в леглото и как да си го поискате, увладели сте умението да се фокусирате и т.н.

11.01.2018/Ели Йорданова

Още за: оргазъм, секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Рецепта за оргазъм".

Още от "Секс тайни"

Месечният цикъл влияе на либидото ни

Месечният цикъл влияе на либидото ни

Усещали ли сте как в определени дни от месеца изключително много ни се прави секс, а в други самата мисъл ни отвращава?

“Ръчен труд”

“Ръчен труд”

Сексът за всички мъже и повечето жени започва с курса "сръчни ръце" - както когато започваме да изучаваме собственото тяло, така и когато "откриваме" тялото на другия.

Стонове в леглото за по-хубав секс

Стонове в леглото за по-хубав секс

Стоновете са израз на удоволствие, начин да се освободите от натрупанoто сексуално напрежение, подобно на оргазма, но и средство за стимулиране на сексуална възбуда. Ето защо стоновете в леглото са задължителни за хубавия секс.