Рецепта за оргазъм

2 коментара0/5

Оргазмът не е толкова сложен за постигане, стига да разполагате с правилната рецепта.

Рецепта за оргазъм

Секс кореспонденция

Според едно проучване жените, които пишат съобщения и мейли със сексуално съдържание на партньорите си, както и споделят открито преди или по време на секс какви са похотливите им желания, достигат много по-лесно и до по-разтърсващи оргазми. Причината е в това, че половината от оргазма е в психическата нагласа и във въображението. Дори само сексуалните помисли могат да ви "разтопят", а партньорът ви оттам нататък лесно ще ви изведе до заветното "О".

Коргазъм - тренировки за оргазъм >>>

Комуникация

Няма място за срам, когато става въпрос за секс. Директната комуникация е ключова за достигането до оргазъм. Така че не се свенете да използвате мръсни думи, за да подскажете какво ви харесва и какво очаквате в леглото. 

"Обичам..."

Според едно проучване по-честото споменаване на думата "Обичам" по време на секс води до по-чести оргазми. И не става въпрос само за словосъчетанието "Обичам те!", а също и за "Обичам, когато...", "Обичам те отгоре...", "Обичам отзад", "Обичам да ме..." и т.н. 

Множествен оргазъм >>>

Добави описание

Самочувствие

Жените, които харесват тялото си и имат самочувствие на можещи в леглото, по-лесно и редовно достигат до оргазъм. 

Правилен фокус

Фокусът е от огромно значение по време на секс. Когато сте разсеяни и мислите за странични неща в леглото, шансът да достигнете до оргазъм е минимален. Важно е да бъдете концентрирани върху сексуалните си усещания и желания, както и да изчистите ума си от всякакви странични мисли. 

Защо жените по-трудно стигат до оргазъм? >>>

Възраст

Жените на средна възраст достигат по-лесно до оргазъм, отколкото тези на 20, показва проучване по темата. Това е може би така, защото с годините опознавате тялото си, знаете какво искате в леглото и как да си го поискате, увладели сте умението да се фокусирате и т.н.

11.01.2018/Ели Йорданова

Още за: оргазъм, секс

2 коментарaДобави коментар »

jasmin1

От jasmin108.03.2018, 17:39 ч.

Рецептата е само една , Любов ,уважение , благополучие . [Линк]

Виж всички коментари за "Рецепта за оргазъм".

Още от "Секс тайни"

Женските сексуални фантазии

Женските сексуални фантазии

Вече разнищихме сексуалните фантазии на нашите половинки. Ние обаче също си имаме еротични блянове и те не са по-маловажни, нито по-скучни. Напротив – порочните желания на жените могат да бъдат нестандартни и адски горещи.

Страхотен секс за жените

Страхотен секс за жените

Жените превъзхождат мъжете в сексуално отношение. Ще попитате с какво? Ако мъжете достигат максималната точка на удоволствието в края на сексуалния акт, при еякулация, то жените са мултиоргазмени.

Секс фантазии...

Секс фантазии, които не си струват

Чуждите сексуални фантазии, които са неприятни за единия от партньорите, оглавяват класацията. Ако фантазията предизвиква отвращение, не си струва да я осъществяваш, съветват сексолозите.