Секс люлка - какво е и как се използва?

1 коментар0/5

Обичате ли да експериментирате в леглото? Ето едно авантюристично предизвикателство - секс люлка.

Секс люлка - какво е и как се използва?

Експериментирането с нова секс поза или секс на ново място не изисква нищо повече от малко кураж, понякога лубрикант и добра комуникация с партньора ви, за да бъде изживяването наистина невероятно добро и за двама ви.

Какво е секс люлка?

Е, при използването на секс люлка, ситуацията може да бъде малко по-смущаваща поне първия път. Представете си люлка в истинския смисъл на думата, но за възрастни - с малко повече въжета, вериги, каиши и хватки, на които да увиснете в секс поза, но във въздуха. Звучи шокиращо, нали? Но с малко повече доза смях, който да потуши напрежението, всичко си идва на мястото.

Секс люлка може да намерите в повечето секс шопове, като вариациите са няколко. Може да има собствена стойка или да се окачва на тавана или на касата на вратата, например. 

Добави описание

Как се използва секс люлката?

Сексуалното люлеене е нещо, което може да ви изведе до нови върхове на възбуда. Позите си почти идентични като тези, които практикуввате всеки път в леглото си, например, но с тази разлика, че висите във въздуха. Представете си да правите секс върху хамак, като люлеенето допълнително спомага за сексуалното ви удоволствие и дълбокото приникване. Секс люлката е нещо, което може да ви помогне да експериментирате с движения и пози, които са непосилни за изпълнение върху леглото. Има и елемент на завръзване, което пък прави секс люлките идеална част от БДСМ секса

Изглежда изтощително цялото това висене, но всъщност секс люлките са направени така, че да имате няколко опорни точки, така че да се чувствате напълно удобно и без излишно напрежение да се отпуснете във въздуха. По-трудно и смущаващо е качването на секс люлка. Ето защо секс люлката е по-скоро играчка за двойки със стабилна връзка и взаимно доверие, за да не се чувствате притеснени от акробатичните номера, които правите, за да се закачите на люлката.

14.09.2017

Още за: секс

1 коментарДобави коментар »

metaxxa

От metaxxa29.11.2017, 14:16 ч.

Приятелката ми едва ли би се съгласила, но на мен ми изглежда еротично, дори има един бус, който минава по булевардите в София, пише секс люлки и вътре две жени.... реклама, разбира се. Определено ще развихри сексуалният...

Виж всички коментари за "Секс люлка - какво е и как се използва?".

Още от "Секс тайни"

Да си сравним прическите

Да си сравним прическите

Нали сте чули старата смешка „Къде жените са най-къдрави?“ и преди да сме вбесили по-моралните от вас, бързам да отговоря – в Африка.

Защо мъжете отказват френска любов?

Защо мъжете отказват френска любов?

За мъжете се носи славата, че никога не отказват секс, няма да откажат и орална любов от нейна страна, но когато стане въпрос за френска любов от тяхна страна, често бият отбой. Защо, обаче, мъжете отказват френски ласки?