Секс пози според размера

2 коментара0/5

Когато става въпрос за секс, голям не винаги означава по-добър. Но пък и сексът с твърде малък има своите минуси. Всеки проблем, обаче, има решение. Предлагаме ви няколко подходящо секс пози според размера.

Секс пози според размера
Секс пози според размера

Колко важен е размерът? >>> 

Г-н Огромен

Сексът с надарен може да не бъде толкова главозамайващ, колкото сте си мислили, особено ако не сте достатъчно възбудени, добре овлажнени или сте прекалено тесни там долу. Обичайните проблеми, които съсипват секса с надарен са болката и протриването на кожата. Достатъчно е, обаче, да използвате подходящ лубрикант, да отделите повече време за любовна игра, както и да изберете подходяща поза, така че сексът да бъде наистина възбуждащ и за двама ви.

Най-добре забравете кучешката поза, както и други подобни, предполагащи дълбоко проникване. Заложете на секс поза „Ездачка“, като така ще имате пълен контрол върху сила, бързина и дълбочина на проникване, без да се стига до нежелан дискомфорт. А и гледната за Него отдолу е повече от задоволителна..

Г-н Нисък и Дебел

Когато дължината е някак незадоволителна, но пък диаметърът компенсира, изберете поза, която ще ви осигури дълбоко проникване и отпускане на вагиналната мускулатура. В противен случай стягането може да доведе до болка и протриване. За целта не пропускайте любовната игра, след която обгърнете с ръце и крака партньора си и се притиснете към него, така че да се почувствате сякаш сте в кресло, след което започнете плавни движения.

Секс пози според размера

Г-н Висок и Строен

Когато говорим за размер, обичайно се набляга на дължината. Но, когато е налице само дължина, без обиколка, става ясно, че едното без другото отново ви изправя пред проблем. Изберете поза, при която да сте със свити крака и притиснати максимално едно в друго бедра, така че да се увеличи триенето при проникване.

Секс пози според размера

Г-н Къде ми е лупата

По-лошо от това като че ли няма накъде, но положението е поправимо. Забравете за лубрикантите, легнете по корем и  повдигнете дупе със свити бедра, като така ще си осигурите достатъчно триене и дълбоко проникване. Или пък легнете на масата, така че дупето ви да е в самия й край, кръстосайте и изпънете крака върху гърдите му.

Секс пози според размера

Г-н Светът ми е крив

С такъв партньор имате възможност да експериментирате с нестандартни и дори изглеждащи като да бъдат невъзможни за изпълнение секс пози. Легнете по гръб, а той на една страна с лице към вас и преплетете краката си. Или пък докато той е седнал или легнал по гръб, седнете с гръб и обърнати леко с рамо към него.

Секс пози според размера

01.06.2015/Ели Йорданова


 

2 коментарaДобави коментар »

berb

От berb09.08.2015, 15:34 ч.

Смени го или пенис-колан.

Виж всички коментари за "Секс пози според размера".

Още от "Секс тайни"

Няколко признака, че спешно трябва да правите секс

Няколко признака, че спешно трябва да правите секс

Обикновено не ни е нужно да си обясняваме защо ни се прави секс. Тялото ни понякога го иска и ние усещаме неистово желание да бъдем интимни с определен мъж (понякога дори не е задължително да е определен, а просто мъж).

10 звездни секс скандала

10 звездни секс скандала

Кои са най-шокиращите звездни секс скандали? Еротични снимки, секс видео записи, заснети изневери са част от скандалните провинения на звездите. И минусът на това да сте звезда е, че няма как да кихнете, без да попаднете в полезрението на обществото, камо ли, ако сте въвлечени в секс скандал.

Секс предложения за лятото

Секс предложения за лятото

Лятото е периодът, в който доказваме на света, че сексът не се случва само в спалнята, на леглото, между четири стени. Секс може да правим, където и когато пожелаем, стига да ни стиска и да не смущаваме околните. Ето нашите секс предложения.