Как споделянето на сексуалните фантазии спасява връзката ви?

0 коментара0/5

Защо премълчаването на сексуалните фантазии стои в основата на много раздели и как споделянето на сексуалните фантазии може да спаси и значително да подобри взаимоотношенията ви с партньора?

Как споделянето на сексуалните фантазии спасява връзката ви?

Малко или много всеки има сексуални фантазии, но мнозина ги пазаят в тайна в притеснението си каква реакция ще предизвикат у партньора им. А точно премълчаването е причината за голяма част от изневерите и разделите впоследствие. Ето защо, независимо дали сексуалните фантазии ще бъдат облечени в действия, поне е важно да бъдат споделени.

Мъжките сексуални фантазии >>>

Женските сексуални фантазии >>>

Това е като да споделите с партньора си още в начална фаза дали търсите дългосрочна връзка, дали искате деца или не и въобще какви са ви очакванията за в бъдете от взаимоотношенията ви. При крайна несъвместимост поне е ясно, че няма за какво да си губите времето взаимно. Така е и със сексуалните фантазии. Ако единият крайно много иска нещо в леглото, което другият по никакъв начин не е съгласен да му го даде, то връзката е обречена още със започването си.

Добави описание

Какви са ползите от споделянето на сексуалните фантазии?

  • Споделянето на сексуалните фантазии увеличава интимността и доверието в една връзка.
  • Споделянето на сексуалните фантазии работи като естествен афродизиак и за двамата партньори.
  • Споделяйки своите сексуални фантазии давата зелена светлина и на партньора си да сподели своите тайни сексуални желания.
  • Прозрачните и искрени отношения в една връзка са основна превантивна мярка срещу изневяра.
  • Обсъждането на сексуалните фантазии изгражда силна емоционална връзка и улеснява комуникацията по други трудни теми, касаещи връзката ви, за в бъдеще.
  • Споделянето на сексуалните фантазии всъщност често се оказва забавна тема, която завършва със секс, който е много по-освободен.

15.03.2018/Ели Йорданова

Още от "Секс тайни"

Фелациото - екстрата в секса

Фелациото - екстрата в секса

Сексолозите казват, че оралният секс носи еднакво удоволствие и за мъжа, и за жената, но каквото и да говорят, на мъжа в случая се пада по-голямото парче от пая.

Седем пъти в седмицата секс?

Седем пъти в седмицата секс?

Колко често правите секс, стига ли ви сексът и колко според вас е нормалната бройка сексуални контакти за една седмица в зависимост дали статусът ви е „Обвързана“ или „Необвързана“, на каква възраст сте и колко сексуални сте?

Защо дамите харесват порно?

Защо дамите харесват порно?

Жените също гледат порно. Смята се, че "филмите за възрастни" са мъжки приоритет, но има причини, заради които и жените не се отказват от това удоволствие.