12 неща, които правят най-привлекателните жени на първа среща

0 коментара0/5

Защо някои жени са по-привлекателни за мъжете и правят по-голямо впечатление на първа среща, а други не? Ето каква е тайната.

12 неща, които правят най-привлекателните жени на първа среща

Закачлив поглед

С очите си може да кажете много повече, отколкото с думи, особено на първа среща. Ето защо, ако партньорът ви допадне, вкарайте в действие закачливия си поглед. Той ви прави по-сладки, забавни, привлекателни и провокативни.

Прехапване на устните

Ако първата среща е преминала повече от добре и дори сте склонни към физическа близост, прехапването на устните е нещо, на което мъжете не могат да издържат и много добре разбират какво искате да им кажете.

Какво означава стилът му на целуване? >>>

Мимолетно докосване

Докосването определено е знак за мъжете, че не са ви безразлични. Дори мимолетно докосване като това да махнете просто една мигла от бузата му е нещо, което може да наелектризира и двама ви.

Без телефони

Фактът, че нито веднъж по време на срещата ви, не сте погледнали телефона си и дори не сте го извадили от чантата си, е нещо, което много мъже ценят високо и е знак за силен интерес от ваша страна. А това пък гали егото на мъжа пред вас и буди още повече интереса му към вас. 

Идвате навреме за срещата

Точността е нещо, което мъжете ценят високо и нещо съвсем неприсъщо за жените. Но ако сте от тези, за които точността е важна, то определено ще направите повече от добро впечатление на мъже.

Слушате внимателно

Мъжете не си падат по приказките, а когато говорят, обичат да бъдат внимателно изслушвани. Така че, дори и да не ви е супер интересно това, за което ви говори партньора, фактът, че проявявате интерес и внимавате е повече от задоволителен за мъжете.

Не следвате начертания план

Имате среща в кафене, но идвате и грабвате мъжа за ръката и го водите на разходка с колела и пикник в парка. Мъжете си падат по нестандартното и по жени, които не следват начертания план.

Добави описание

Инициативни сте

Всяка жена, която проявява инициативност в каквато и да е посока е в пъти по-привлекателна за всеки мъж. Така че не чакайте само той да дава тон, а вземете неща в свои ръце.

Говорите свободно

Ако се държите така сякаш сте на среща със стар познат и не играете роля, мъжете се отпускат, а вие предизвиквате огромен интерес в очите им. Споделете хобитата си, страховете си, ангажиментите си, въобще всичко, което бихте казали на близка приятелка. 

Притежавате хумор

Мъжете се славят с това, че са по-забавни от жените. Така че, ако притежавате чувство за хумор и не се свените да се смеете с цяло гърло, ще станете далеч по-привлекателна за мъжа пред себе си.

Естествени сте

Това включва не само външния вид, но и поведението ви. И това съвсем не означава да сте неподдържани, нито пък да псувате на воля.

Какво означава начина, по който ви прегръща? >>>

Говорите за втора среща

Не става въпрос да правите сериозни планове за втора среща. Достатъчно е да подметнете, че ако другата седмица е свободен, може да го заведете на заведението с бургери, за които току-що сте му говорили, а той е проявил интерес.

01.03.2018/Ели Йорданова

 

 

 

Още от "Тя"

За жените, които не знаят какво искат...

За жените, които не знаят какво искат...

Преди време всички дами бурно се обединихме около темата „Няма нищо по-лошо от неориентиран мъж“. И то си е така – освен че са истинска напаст, се оказа, че този вид мъже са твърде много и на почти всяка жена й се е случвало да се занимава

Дженифър Лопес

Защо мъжете се страхуват от независимите жени?

Те са силни, могат да се оправят сами в живота и застават наравно с мъжа. Това са само част от качествата на независимите жени, които плашат много от мъжете. Кои са останалите, разберете сега.

Жените, които всеки мъж трябва да има

Жените, които всеки мъж трябва да има

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.