5 неща, с които жените не бива да правят компромис в любовта

0 коментара0/5

Ако изпитвате чувство за себеуважение, то тези пет неща категорично не трябва да фигурират в списъка ви с компромиси, които сте склонни да направите в името на любовта.

5 неща, с които жените не бива да правят компромис в любовта

Да изневерите на ценностите си

Промените ли ценностната си система заради един чове, променяте изцяло човека, който сте. Нужно ли е? Ако някой пожелае това от вас, то може би неговата ценностна система е тази, която трябва да бъде променена. Или просто не си допадате, за да бъдете заедно. Но ценностите са нещо, което се изгражда в течение на много години и никой не бива да очаква, че ще си ги промените за отрицателно време и то заради мъж. Точният човек дори няма да ви помли за това.

Дали (не)искате деца

Впускате се във връзка, и двамата търсите нещо сериозно и половинката в живота си, всичко изглежда перфектно, но тогава разбирате, че вие искате деца, а той не. Това е разговор, който макар и сложен, трябва да бъде проведен максимално рано, преди да сте хлътнали и двамата дотолкова, че да се налага единият да прави компромис с този толкова важен аспект от взаимоотношенията ви. Никога няма да си простите, ако сте останали с този човек без деца, както и ако все пак той се е съгласил да имате деца, но така или иначе впоследствие не умее и не желае да се грижи за тях и да е част от живота им.

Добави описание

Целите в живота ви

Ако вие искате да се преместите в Австралия и да работите като защитник на дивата природа, а той категорично иска да живее в Ирландия и да работи като IT специалист, то нещата между вас ще са сложни. Поставете картите на масата още в самото начало и споделете какво искате от живота и какво искате да постигнете. Така ще разберете дали този мъж може да бъде част от плановете ви за в бъдеще и да е неотлъчен ваш спътник (както и вие на него) или това е нещо напълно невъзможно. 

Уважение

Уважението е нещо, с което много жени правят компромис, и стигат до грозни ситуации, в които биват унижавани дори за дребни неща от половинките си. Уважението е нещо, което трябва непременно да изисквате от мъжа до вас. Ако не може да ви го даде, то безспорно той не е човекът за вас.

Да бъдете приоритет за него

Трябва да сте приоритет в живота на мъжа до вас, а не да сте простно една възможна опция. Ако вие сте в ролята на "последната дупка на кавала" то няма смисъл да бъдете с този човек, който ви избира винаги накрая, ако всички други уговорки и планове са му пропаднали. 

26.04.2018/Ели Йорданова

Още от "Тя"

Бъдете Жена, той си има майка!

Бъдете Жена, той си има майка!

Намерили сте мъжа на живота си и искате по всякакъв начин да му докажете любовта си. Но внимавайте да не прекалите.

„Неделя по женски“

Жени, кое по-напред?

Понеделник сутрин е. Точно свикна с режима от уикенда и телефонът неумолимо звъни със сутрешна аларма.

За какво лъжат жените?

За какво лъжат жените?

Всяка жена има своите женски тайни, а стремежът да ги запазят само за себе си ги тласка към безброй лъжи. Ето кои са най-честите лъжи, които изричат жените.