Хайди Клум: 5 пъти секс на ден за здраве и красота

0 коментара0/5

44-годишният модел Хайди Клум няма намерение да се предава на индустрията и смята, че заслужава да бъде харесвана и обичана. Рецептата й за здраве и красота категорично ни харесва.

Хайди Клум: 5 пъти секс на ден за здраве и красота
 © Снимки: Guliver / Getty, Instagram

Годините за Хайди Клум са просто число без значение

Защо пък е необходимо да излиза в пенсия, само защото млади топ модели напират за слава? Хайди винаги е изглеждала впечатляващо и годините й са просто число без значение. А ние винаги сме се чудили на какво се дължи перфектната й форма, освен на балансиран хранителен режим.

 

Хайди Клум

 

Оказва се, че и сексът има значение. Само преди броени дни тя заяви, че го прави 5 пъти на ден, не само защото й харесва, а и защото замества фитнеса.

„Хайди вярва в това, че здравето й и добрата й фигура зависят от това колко често прави секс - твърдят нейни близки.

- Ако някой не задоволява нуждите й, тя ще го напусне и ще намери друг."

 

Тефтерчето на Хайди Клум

Оказва се дори, че красавицата има тефтер, в който си записва колко пъти на ден мъжете задоволяват потребностите й.

На въпрос колко често са правили секс с приятеля й Вито Шнабел, с когото се разделиха миналата година, Хайди отговаря:

„Колко пъти през деня или колко пъти за един час?".

Дали признанията й не са само маркетингов ход за поддържане на огъня?

 

ВИЖТЕ Хайди Клум – 60 от най-красивите и рокли>>>

Хайди Клум – 60 от най-красивите и рокли

 

Страст без задръжки

Е, Хайди няма нужда да се прави на вълнуваща, просто си е. Така мисли и новият й любим - 28-годишният Том Каулиц. Неотдавна двамата нажежиха обективите на папараците в Кабо Сан Лукас, Мексико, като се отдадоха на страстта без всякакви задръжки.

 

Том Каулиц

 

Влюбените не спряха да се целуват, а германката, която е майка на 4 деца (три от брака й със Сийл и една дъщеря от връзката й с Флавио Бриаторе), се разхождаше на терасата на вилата без горнището на банския си. След тези папарашки кадри никой не коментира годините й, а колко добре изглежда.

 

Том Каулиц

 

Видимо и Том мисли така. Клум и Каулиц, който също е германец и е музикант в рок бандата Tokyo Hotel, в момента са в много романтичен период. Двамата за първи път се появиха заедно в средата на март. Клум се надява, че с Том ще изживее по-страстна връзка, отколкото с Вито Шнабел, който „сгази лука", като й изневери... няколко пъти.

 

 

Е, и на супермоделите им се случва...

Вито и Клум

 

Вито и Клум започнаха да се срещат през 2014 г., след като тя се раздели с бившия си бодигард Мартин Кристен. Той пък я утешаваше след развода й със Сийл, с когото бяха женени повече от 7 години.

За мнозина Сийл и Хайди Клум бяха съвършената двойка - мляко с какао.

За Хайди раздялата им била като „торнадо". Тя признава, че „романтичната им приказка" е била пълна с проблеми, които се опитвали да пазят в тайна

„Пред света разкривахме само удивителните страни на брака ни. Толкова неща казаха за него и за мен, които не искам да коментирам. Сийл е възрастен човек. Не мога да му казвам какво да прави и какво не. Не искам да говоря кой как е постъпвал и какви бяха възходите и паденията ни. Всяка двойка минава през такива неща. За съжаление, ние сме в очите на всички, което доведе до края на връзката ни", обясни Клум, която се определи като "лъвица с четири малки", за които трябва да се грижи.

 

Сийл и Хайди Клум

 

Сийл също коментира раздялата им:

„Казваш “да” и се заричаш да си с този човек “докато смъртта ви раздели". За мен този обет има стойност. Това не са празни думи. Но такива неща се случват. Горд съм, че бях женен за нея. Тя ми даде четири невероятни подаръка, четири прекрасни деца".

Едва миналата година двамата успяха да преодолеят болката и дори се радваха да бъдат един до друг като жури в America`s Got Talent. Някои казват, че връзката им може да има ренесанс. Но Хайди май има други планове, в които влизат само всеотдайни младежи.

 

Давай, Хайди, разкажи им приказка.

 

Давай, Хайди, разкажи им приказка.

 

Още от "Тя"

Жените, които всеки мъж трябва да има

Жените, които всеки мъж трябва да има

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

Магията на цветовете

Магията на цветовете

Освен моделите и формите трябва да се отбележи и влиянието на цвета на бельото върху настроението на мъжете.

Десетте заблуди за това, какви жени харесват мъжете

Десетте заблуди за това, какви жени харесват мъжете

...мъжете си падат по всякакви жени, и това може само да ги радва.