Жените, които всеки мъж трябва да има

0 коментара0/5

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

Жените, които всеки мъж трябва да има

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

 

Алфа жената

Тя има повече опит, може би е по-възрастна и определено по-мъдра. Не става дума за момиче, което се забавлява с приятелки и сваля красиви мъже в нощни барове. Този тип жени знаят точно какво искат и как да го получат. С нея може да бъде само мъж, който има достатъчно самочувствие и не се съмнява в своята мъжественост. Ако решите да имате връзка с такава жена, не очаквайте тя да прави компромиси.

 

Успешната, но скромна

Mила и добра, тя винаги е любимката на компанията. Знае как да се държи във всяка ситуация. Не очаквайте от нея да ви прави сцени, тъй като тя е над тези неща. Този тип жена е създадена за дълга връзка. Не очаквайте от нея  секс за една нощ.

 

Секси и недосегаемата

Тази жена рядко се събужда преди обяд. Винаги има буйна коса, тъмен грим и похотлив поглед, напомнящ за изминалата нощ. Тя е кралицата на дансинга, в клубовете всички погледи са вперени в нея, но тя не забелязва никого. Не очаквайте сериозна връзка с такъв тип жена, но това не пречи да се насладите на незабравимо забавление.

Жените, които всеки мъж трябва да има

 

Добрата приятелка

Много добри приятелства накрая завършват в спалнята. Мъжете се възхищават на приятелките си, а когато останат сами забелязват колко красиви, женствени и сладки са те. След няколко питиета често обстановката се нагорещява. От всеки зависи дали ще накара приятелството да прерасне в нова връзка или сексът да се превърне в конфузен спомен.

Секс по приятелски>>>

Жените, които всеки мъж трябва да има

 

Лудата глава

Лудата глава е скрита мечта за много мъже - тя имат детски дух и съвсем различен ритъм на живот от всички останали. Те са като свеж вятър в горещините и автор на повечето необичайни идеи. Много е вероятно на среща с нея да пиете от огромни чаши и да говорите само за секс.

 

Забраненият плод

Шефката, момичето на най-добрия ви приятел или някоя омъжена жена. Това обикновено са кратки и страстни афери, след които се чувствате ужасно. За това по-често са грешки, на които обаче не можете да устоите.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Жените, които всеки мъж трябва да има".

Още от "Тя"

За да ви обичат всички - 7 малки тайни

За да ви обичат всички - 7 малки тайни

Обичта на другите е един от основните параметри на щастието. Без приятелство, без нежност и любов животът изглежда безсмислен.

„Неделя по женски“

Жени, кое по-напред?

Понеделник сутрин е. Точно свикна с режима от уикенда и телефонът неумолимо звъни със сутрешна аларма.

Жената иска пари и внимание

Жената иска пари и внимание

Пари и внимание – това иска жената. Само две неща, но изпълнени с богато съдържание. Пари, за да харчи без лимит и внимание, за да се чувства щастлива и обичана. Мъжът трябва да печели добре и да е грижовен към любимата си.