Жените, които всеки мъж трябва да има

0 коментара0/5

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

Жените, които всеки мъж трябва да има

Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация.

 

Алфа жената

Тя има повече опит, може би е по-възрастна и определено по-мъдра. Не става дума за момиче, което се забавлява с приятелки и сваля красиви мъже в нощни барове. Този тип жени знаят точно какво искат и как да го получат. С нея може да бъде само мъж, който има достатъчно самочувствие и не се съмнява в своята мъжественост. Ако решите да имате връзка с такава жена, не очаквайте тя да прави компромиси.

 

Успешната, но скромна

Mила и добра, тя винаги е любимката на компанията. Знае как да се държи във всяка ситуация. Не очаквайте от нея да ви прави сцени, тъй като тя е над тези неща. Този тип жена е създадена за дълга връзка. Не очаквайте от нея  секс за една нощ.

 

Секси и недосегаемата

Тази жена рядко се събужда преди обяд. Винаги има буйна коса, тъмен грим и похотлив поглед, напомнящ за изминалата нощ. Тя е кралицата на дансинга, в клубовете всички погледи са вперени в нея, но тя не забелязва никого. Не очаквайте сериозна връзка с такъв тип жена, но това не пречи да се насладите на незабравимо забавление.

Жените, които всеки мъж трябва да има

 

Добрата приятелка

Много добри приятелства накрая завършват в спалнята. Мъжете се възхищават на приятелките си, а когато останат сами забелязват колко красиви, женствени и сладки са те. След няколко питиета често обстановката се нагорещява. От всеки зависи дали ще накара приятелството да прерасне в нова връзка или сексът да се превърне в конфузен спомен.

Секс по приятелски>>>

Жените, които всеки мъж трябва да има

 

Лудата глава

Лудата глава е скрита мечта за много мъже - тя имат детски дух и съвсем различен ритъм на живот от всички останали. Те са като свеж вятър в горещините и автор на повечето необичайни идеи. Много е вероятно на среща с нея да пиете от огромни чаши и да говорите само за секс.

 

Забраненият плод

Шефката, момичето на най-добрия ви приятел или някоя омъжена жена. Това обикновено са кратки и страстни афери, след които се чувствате ужасно. За това по-често са грешки, на които обаче не можете да устоите.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Жените, които всеки мъж трябва да има".

Още от "Тя"

Фасоните – помагат ли?

Фасоните – помагат ли?

Колкото и да бягаме от тях, в един момент те се появяват. Фасоните! Те са най-големият бич за една връзка, но и най-верният ни съдружник по пътя към сърцето на един мъж.

Тънкостите в съблазняването

Тънкостите в съблазняването

Искате да съблазните мъжът, грабнал вниманието ви, но нямате идея как? Има много тънкости, с които определено ще постигнете поне една целувка от своята изгора, гарантират психолозите.

Срамувам се от тялото си!?

Срамувам се от тялото си!?

Мисълта, че трябва да се съблечете за пръв път пред мъжа до вас и той ще ви види чисто гола, ви побърква и буквално заличава всяка следа от самочувствие у вас. Случвало ли ви се е да се чувствате точно така?