3 лесни начина да привлечете вниманието на мъж

1 коментар0/5

Ако искате той да ви забележи, тайната е в поведението ви, а не толкова във външния вид. Ето три изпитани метода как да привлечете вниманието му.

3 лесни начина да привлечете вниманието на мъж

Бъдете загадъчни

Типично за жените е да говорят много и за всичко, но понякога е по-добре да замълчите. За един мъж ще е по-интересно и забавно да ви опознава с течение на времето. Ако му кажете всичко за себе си в най-малки подробности още при първите ви няколко срещи, той вече няма да ви гледа като предизвикателство, което си заслужава усилията, а като проетена книга. Така че бъдете мистериозни, потайни и пуснете в действие загадъчния поглед, който събужда у всеки мъж интереса да разбере какво се крие зад него. 

Бъдете позитивни

Мъжете си падат по хумора и забавните компнаии, така че ако сте от тези, които търпят на бъзици и са остроумни в посока на шегите, то със сигурност ще привлчете мъжкото внимание. Мъжете обожават забавни жени, които са обичайно усмихнати и заразяват с позитивизма си. 

Дали той е мъжът за вас? >>>

 

Добави описание

Бъдете недостъпни

Ако скочите веднага в обятията на един мъж, дори той да ви харесва, е твърде възможно да се отдръпне. Мъжете се питат какво не е наред във вас, ако сте толкова лесни. Освен това лесните жени не представляват предизвикателство за един мъж. А мъжете са ловци по природа и обичат да завоюват и постигат целите си с усилие. Тогава наградата им е много по-сладка. Така че, дори да искате веднага да се отдадете на един мъж, задръжте топката и поиграйте малко театър. 

08.03.2018/Ели Йорданова

1 коментарДобави коментар »

jasmin1

От jasmin108.03.2018, 17:08 ч.

Всяка жена иска мъж който да е най вече , стабилен в обещанията и решенията си . Да не изневерява и да държи на семейството си ... [Линк]

Виж всички коментари за "3 лесни начина да привлечете вниманието на мъж".

Още от "Той"

Вашият идеален партньор е на 65 км разстояние

Вашият идеален партньор е на 65 км разстояние

Ако търсите любовта на живота си, не трябва да пътувате далеч, защото идеалният партньор живее само на 65 км разстояние от вас, установи британско изследване.

Митовете на пиещите мъже

Митовете на пиещите мъже

Изпращам тази статия, защото се надявам, че ще помогна на много жени, които живеят в ужас като мен – обичащи, но неспособни да съжителстват с демона на алкохола в сърцето на любимия.

Как да опитомите мъж?

Как да опитомите мъж?

Мъжът под чехъл е грозна гледка, но пък и прекалено властният не е за предпочитане. Ето защо задачата ви е да превърнете мъжа до вас в питомен лидер. Какво означава това и как да опитомите мъж?