3 лесни начина да привлечете вниманието на мъж

0 коментара0/5

Ако искате той да ви забележи, тайната е в поведението ви, а не толкова във външния вид. Ето три изпитани метода как да привлечете вниманието му.

3 лесни начина да привлечете вниманието на мъж

Бъдете загадъчни

Типично за жените е да говорят много и за всичко, но понякога е по-добре да замълчите. За един мъж ще е по-интересно и забавно да ви опознава с течение на времето. Ако му кажете всичко за себе си в най-малки подробности още при първите ви няколко срещи, той вече няма да ви гледа като предизвикателство, което си заслужава усилията, а като проетена книга. Така че бъдете мистериозни, потайни и пуснете в действие загадъчния поглед, който събужда у всеки мъж интереса да разбере какво се крие зад него. 

Бъдете позитивни

Мъжете си падат по хумора и забавните компнаии, така че ако сте от тези, които търпят на бъзици и са остроумни в посока на шегите, то със сигурност ще привлчете мъжкото внимание. Мъжете обожават забавни жени, които са обичайно усмихнати и заразяват с позитивизма си. 

Дали той е мъжът за вас? >>>

 

Добави описание

Бъдете недостъпни

Ако скочите веднага в обятията на един мъж, дори той да ви харесва, е твърде възможно да се отдръпне. Мъжете се питат какво не е наред във вас, ако сте толкова лесни. Освен това лесните жени не представляват предизвикателство за един мъж. А мъжете са ловци по природа и обичат да завоюват и постигат целите си с усилие. Тогава наградата им е много по-сладка. Така че, дори да искате веднага да се отдадете на един мъж, задръжте топката и поиграйте малко театър. 

08.03.2018/Ели Йорданова

Още от "Той"

Когато мъж плаче пред жена

Когато мъж плаче пред жена

Въпреки, че мъжете са опората в една връзка, понякога самите те се нуждаят от такава. Макар и по-рядко от жените, мъжете също плачат, което не им отнема славата на силния пол. Но как се очаква да се държи една жена, когато пред нея плаче мъж?

По какво се захласват мъжките очи

По какво се захласват мъжките очи

Един проследил те поглед струва много повече от хиляди думи, особено ако е на мъж. Зад присвитите мъжки клепки почти винаги се крие силна страст и деликатно предпочитание. Вие сте обект на нашите желания.

Мъжкият страх от „Обичам те!“

Мъжкият страх от „Обичам те!“

Всичко е прекрасно между вас. Чувствате, че сте срещнали точния човек, усещате, че нещата потръгват и могат да станат много сериозни.