4-те признака на зависимите мъже

0 коментара0/5

Така както може да бъдете зависими към наркотици, храна, алкохол, така може да сте зависими и от връзката си. Ето кои са признаците, които ще ви подскажат, че половинката ви е зависим от връзката ви.

4-те признака на зависимите мъже

Зависимите мъже се изживяват като спасители

Този тип мъже целенасочено си избират жени, които обичат да бъдат закриляни и напътствани. Отстрани погледнато може би изглежда, че той е твърде контролиращ, грижовен и параноичен. Но стига да нямате нищо против прекаленото вмешателство в личното ви пространство, то надали ще имате проблем с подобно поведение. 

Зависимите мъже са жертвоготовни

Жертвите и компромисите са в основата на всяка успешна връзка, но прекалената жертвоготовност и то само от негова страна може да означава, че си имате работа със зависим мъж. Той е готов на всичко, за да бъдете щастливи и да бъдете заедно, но така всъщност може и да провали връзката ви, тъй като подобно поведение кара много жени да бягат.

12 знака, че си имате работа с нарцис >>>

 

Добави описание

Зависимите мъже са слепи за грешките ви

Те са готови да си затворят очите, когато сте сгрешили, както и да ви защитят, дори и това да означава да излъжат, когато сте сбъркали, а не искате останалите да разберат това. Зависимите мъже са винаги насреща, когато трябва да ви покрият. И го правят, защото вярват, че това всъщност е необходимата подкрепа, която трябва да съществува в една връзка.

20 типа поведение присъщи на истинския джентълмен >>>

 

Добави описание

Зависимите мъже се държат така сякаш всички е прекрасно

Те се справят с проблемите в една връзка просто като ги игнорират и се държат така сякаш всички е супер. Според психолозите това е резултат от травма в миналото, драматична предишна връзка и прочие. 

31.05.2018/Ели Йорданова

 

 

Още за: връзка, мъже

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4-те признака на зависимите мъже".

Още от "Той"

Защо мъжете се усамотяват - 3 причини

Защо мъжете се усамотяват - 3 причини

Понякога дамите открито се чудят защо половинките им изчезват за ден или два, защо не вдигат телефона, защо не отговарят на хилядите съобщения и защо изобщо си позволяват да се крият от света и най-вече от тях.

50-годишните мъже хормона ги тресе

50-годишните мъже хормона ги тресе

Толкова години сте заедно. Децата вече са големи. И точно сега, когато най- малко очаквате, със съпруга ви нещо става, ходи на фитнес, слага си скъпи парфюми, облича се по-младежки...

Съпруг за пример

Съпруг за пример

Какъв трябва да е един съпруг, за да бъде посочен за пример? Ако чакаме жена му да го оцени, може и да не дочакаме. Затова нека обсъдим заедно някои общи характеристики, на които би трябвало да отговаря един съпруг за пример.