5-те маниера на влюбените мъже

0 коментара0/5

Ще разберете, че един мъж е истински влюбен по пет специфични начина на поведение. Ето кои са те.

5-те маниера на влюбените мъже

1. Той проявява любов и внимание, дори когато е сигурен, че няма да получи нещо повече в леглото

Ако мъжът не е истински влюбен и загрижен за вас, то надали ще си прави усилието да ви докосва, целува и да проявява всякакви други признаци на нежност без да очаква интимно възнаграждение. А дори и да очаква, отказът ви няма да го отблъсне, а най-много да доведе до утешителна прегръдка от негова страна и предложение да правите нещо друго заедно. 

2. Разговорите ви са задълбочени и той ги помни

Не си говорите само за времето, за кучето на съседите или какво се е случило в офиса, а провеждате и разговори, които касаят детството ви, например, това каква храна обичате или мразите и всякакви други аспекти от живота ви. Фактът, че той проявява любопитство към вас и помни предишните ви подобни разговори, е показателен за любовта му към вас. 

3. Вие фигурирате в бъдещите му планове

Февруари е, а той планува море и вие сте част от плана му. Фактът, че той се вижда заедно с вас дори и след 5-6 месеца е показателен за любовта и намеренията му към вас. 

Добави описание

4. Вече ви е запознал с повечето си приятели и роднини

Мъжете не си правят труда да представят жени пред най-близките си и важни за тях хора, освен ако въпросната жена не е наистина специална. 

Какво означава начина, по който ви прегръща? >>>

5. Освен партньори сте и приятели

Приятелството стои в основата на всяка успешна връзка. Ако освен интимни, сте успели да постигнете и силни приятелски отношения, то определено връзката ви има сериозно бъдеще. 

20 типа поведение, присъщи на истинския джентълмен >>>

14.06.2018/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5-те маниера на влюбените мъже".

Още от "Той"

Мъж мечта

Мъж мечта

Какъв е вашият мъж мечта? Мъжът, с когото лягате вечер? Мъжът, който никога няма да срещнете? Мъжът, който цял живот мечтаете да срещнете? Мъжът, който другите имат, а вие не? Има ли универсален модел за мъжа мечта и какъв е той?

Богат или беден, любов или сигурност?

Богат или беден, любов или сигурност?

Единият е богат, а другият го обичам. Често се налага да се превръщаш в доказателство на твърдението, че идеално щастие няма, но решение – винаги съществува. Чувствата и нуждите понякога потеглят в коренно различни посоки и тогава се появява проблемът, наречен избор.

За какво лъжат мъжете?

За какво лъжат мъжете?

Мъжете не умеят да лъжат, но все пак го правят. Жените пък почти винаги разбират, когато мъжете лъжат, като някои успяват да запазят самообладание, щом лъжата е дребна, а други правят от мухата слон. Е, за какво всъщност лъжат мъжете?