7 неща, с които дразним мъжете

0 коментара0/5

Мъжете ни обожават. Харесва им как изглеждаме, как ходим, как ухаем, как се смеем... Понякога обаче се държим по начин, който направо не понасят. Научете 7 от нещата, с които дразним мъжете

7 неща, с които дразним мъжете
 © Сн.: iStock.com

1. Ревнуваме ги

Само да спомене женско име, и стомахът ни се обръща. Започваме параноично да се питаме коя е пък тази, откъде я познава, в какви отношения са, хубава ли е... Накрая се оказва, че това е безличната възрастна секретарка от офиса му. А бихме могли да си го спестим. Той е с нас и дори да има любовница, няма да я споменава.

 

2. Говорим закодирано

Когато той ни попита „Сърдиш ли ми се за нещо“, категорично отговаряме: „Не!“, а всъщност сме като вулкан пред изригване. Мъжете са устроени по-просто от нас и затова им е  трудно да разберат с какво са ни ядосали, ако не им го кажем директно. Затова най-добрият начин е просто да го изречем – бавно и членоразделно, например: „Това, че си разхвърляш дрехите навсякъде и очакваш да ги събирам след теб, ужасно ме дразни, моля те, спри да го правиш!“

 

3. Навлизаме в личното им пространство

Имаме странния навик да се грижим прекалено за мъжете и да превръщаме техните вещи в наши. За пети път тази сутрин му оправяме вратовръзката или по половин час ровим в гардероба, за да му намерим най-подходящата риза, и не виждаме нищо нередно в това. Ако обаче си представим, че той ни казва с каква прическа да ходим на работа, колко да ни е къса полата и колко дълбоко деколтето, едва ли това ще ни се стори в реда на нещата.

 

4. Прекалено сме емоционални

Мъжете не понасят, когато плачем, просто защото не знаят какво да правят в такава ситуация. Това ги кара да се чувстват безпомощни. Обикновено успяват да измислят нещо от сорта на: „Всичко ще се оправи, скъпа!“, с което само ни вбесяват. Това пък вече съвсем ги обезкуражава.

7 неща, с които дразним мъжете

 

5. Използваме секса като оръжие

Така тълкуват мъжете резултата от семейния скандал. Ние сме обидени и не искаме да сме интимни с човека, който преди половин час ни е разплакал. За тях пък няма никакъв проблем. Скандалът е приключил, в момента им се прави секс, а ние се дърпаме. Значи го манипулираме. Не е добра идея да се съгласим на интимен контакт само за да не го обидим. Нека, вместо да се цупим и да спим в друга стая, да му обясним защо не искаме да правим секс точно в този момент.

 

6. Критикуваме другите жени

Много ни е трудно да похвалим друга представителка на нежния пол. Вместо това правим такъв разбор от обувките до прическата, че изкарваме нещастната женица роднина на Баба Яга. А пък ако случайно ни се иска да похвалим някоя хубава дама, не ни е приятно да я навираме в очите на любимия. Тук решението е златната среда. Ако не сме в състояние да кажем добра дума за дадена жена, то поне да не я разнищваме пред половинката си. Не толкова за благото на въпросната дама, а заради нас самите. Когато хулим някоя жена, мъжете ни решават, че го правим, защото се чувстваме застрашени от нея.

 

7. Много говорим

Ужасява ги фактът, че на въпроса: „Как мина денят ти?“, ще им отговаряме поне половин час. Причината не е в това, че не ги интересува какво ще им кажем. Просто не държат да знаят всеки детайл от случилото се – напълно достатъчна им е основната сюжетна линия.

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "7 неща, с които дразним мъжете".

Още от "Той"

Защо не ви трябва красив?

Защо не ви трябва красив мъж?

Сякаш красотата е най-важното в един човек, защото навярно, ако ваша приятелка си хване мъж, в описанието му със сигурност ще наблегне на това колко е красив? Наистина ли, обаче, ви трябва красив мъж?

20 типа поведение, присъщи на истинския джентълмен

20 типа поведение, присъщи на истинския джентълмен

Идеята за мъжа джентълмен е неостаряваща. Джентълмените са винаги на мода сред жените с вкус към малките жестове на любов и внимание. Ето как изглежда съвременния джентълмен в 20 типични начини на поведение.

По какво се захласват мъжките очи

По какво се захласват мъжките очи

Един проследил те поглед струва много повече от хиляди думи, особено ако е на мъж. Зад присвитите мъжки клепки почти винаги се крие силна страст и деликатно предпочитание. Вие сте обект на нашите желания.