Какво означава начинът, по който ви прегръща?

0 коментара0/5

Мъжете не са добри с любовните обяснения. Затова пък доста по-добре владеят езика на тялото и по-точно прегръдките. С тях може да кажете много. Ето 9 прегръдки, с които мъжете искат да ви споделят чувствата си.

Какво означава начинът, по който ви прегръща?

Прегръдка откъм гърба

Силната прегръдка откъм гърба означава, че той е готов да ви предпази от всички трудности и не се страхува от отговорност. Той е истински рицар и до него определено ще се чувствате в безопасност.

Прегръдка през талията

Дори ако мъжът все още не е признал чувствата си към вас, тази прегръдка говори сама за себе си. Той е невъоръжен пред вас и иска да сте заедно възможно най-много време. Но бъдете внимателни, защото тези мъже колкото бързо се влюбват, толкова неочаквано си тръгват.

Прегръдка с длан на косата

Тази прегръдка е по-често срещана между приятели, отколкото в романтичните отношения. Ако с този човек сте приятели в момента, тогава вероятността да се получи нещо между вас в интимно отношение е малко вероятна. И все пак това е човек, който ще ви изслуша и ще ви бъде опора в трудни моменти. Ако пък имате връзка с човек, който ви прегръща по този начин, то най-вероятно не е с вас, защото сте голямата му любов.

Очи в очи

Ако ви прегръща невероятно нежно и деликатно и след това гледа право в очите ви, тогава можете да сте сигурни - това е символ на истинска и дълбока връзка между вас. Той се интересува от всичко, свързано с вас, и връзката ви определено има бъдеще.

Прегръдка "Мост"

Ръцете ви са протегнати и сякаш образуват мост, което буквално ви държи на разстояние един от друг. Такава прегръдка обикновено означава, че не се интересувате един от друг и като че ли просто от куртоазия се прегръщате.

Добави описание

Дълга обгръщаща прегръдка

Тази прегръдка със сигурност е позната на всички. Тя е точно това, което ви трябва в трудни моменти. Необходима е, когато имаме нужда от подкрепата на любим човек. Продължава безкрайно без да има нужда от думи и това въобще не е неловка, а напротив, много приятно. Ако мъж ви прегръща такава, то значи той е готов да бъде с вас в радост и скръб...

Едностранна прегръдка през рамото

Когато той ви прегръща през рамото, сякаш ви закриля под крилото си и се опитва да ви предпази от всякакви нещастия. Ако сте само приятели, тогава той предлага неговата помощ и подкрепа. Ако се познавате от скоро, то тази прегръдка казва, че дори и да се съберете, връзката ви няма да просъществува.

Похотлива прегръдка през дупето

Такъв мъж има бурен темперамент и не може да изчака усамотение, за да покаже желанията си. С такава прегръдка той иска да докаже, че му принадлежите. Ако връзката ви току-що е започнала и той ви прегръща така, това едва ли говори за дълбоки чувства. Той може просто да бъде играч. Но ако сте били заедно дълго време, тогава няма нищо лошо в такива флиртуващи прегръдки. Точно обратното, огънят все още гори и любовта му все още е пламенна.

Силна прегръдка

Ако някой ви прегърне силно, леко потупвайки гърба ви, тогава имате късмет, защото той явно ви цени. Такива мъже са много искрени и романтични и мечтаят за силно и щастливо семейство. 

31.08.2017/Ели Йорданова

Още от "Той"

Как да познаете женкаря?

Как да познаете женкаря?

Трудно, но не и невъзможно, е да различите Казанова от един искрено хлътнал по вас мъж. Т.нар. женкари са романтични, внимателни, любвеобилни, грижовни, духовити, истински джентълмени. Но преди всичко женкарите са талантливи актьори.

4 признака, че той никога няма да се ожени за вас

4 признака, че той никога няма да се ожени за вас

Повечето представителки на нежния пол планират сватбата си още като малки момиченца. Влюбват се и започват да мечтаят, че той ще поиска ръката им по най-романтичния начин и приказката ще свърши с "и те заживели щастливо...".

Мъжът кръшкач

Мъжът кръшкач

Възраст: Около 28 години или около 42 години.