Кой е правилният мъж?

0 коментара0/5

Как да се влюбиш в правилния мъж и да управляваш чувствата си.

Кой е правилният мъж?
 © Сн.: iStock.com

Психологът Михаил Лабковский разкрива защо жената е привлечена от определен тип мъже и как се случва така, че това да работи против нея.

Михаил Лабковский има частна практика и води авторски предавания по радиото и телевизията в Русия. Той дава съвети и консултации и всеки желаещ може да се възползва и да зададе своите въпроси.

❤️Да започнем с това, че привличането не е равносилно на любов.

Случва се човек искрено и дълбоко да обича, но в същото време да не чувства влечение към любимия, тоест не желае да прави секс с него. Случва се и да срещнеш човек, който е добър в абсолютно всичко. С цялото си сърце и ум ти разбираш, че това е най-доброто, което може да влезе в живота ти. Но, въпреки всичко, ти не желаеш този мъж! И не е необходимо да се насилваш, от това няма да излезе нищо.

❤️И така, какви мъже всъщност привличат жената?

По правило жената е пленена от тези хора, които й напомнят с нещо за нейното детство. Например, ако бащата й е отделял малко внимание, то в зряла възраст най-вероятно тя ще си пада не по добрите момчета, а по „негодниците“, които не й вдигат телефона. Тя може би ще разбира, че това не е правилното решение и не бива да бъде по този начин, може би дори ще плаче и ще се нервира, но за нея нещата стоят по този начин – тя просто няма афинитет към грижовните и нежни мъже.

Един известен философ е казал, че ние завързваме отношения  с хора, които сме срещали някъде по-рано през живота си. Това, разбира се, е опростеният поглед върху нещата, но като цяло всичко работи по този начин.

Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

Мъжете са достатъчно сложни за жените (обратното също важи с пълна сила). И макар често дамите да казват, че „всички мъже...

 

❤️Какво да правиш, ако си запленена от неправилния човек?

Не пипай ситуацията с конкретния мъж, с когото си в момента: ако ти се иска – общувайте, ако не желаеш – не общувайте, домъчняло ти е – звънни му. Но паралелно с това работи над себе си – решавай проблема си отделно от партньора. И вярвай, че един ден „драмата ти“ ще те „пусне“, невротичните отношения ще се разпаднат от само себе си и този човек ще престане да ти бъде интересен.

❤️Как да решиш проблема?

Неведнъж е ставало въпрос как да се разделиш с неврозата. Да се обърнеш към психолог – това е за тези, които разполагат с време и средства, или да започнеш да живееш по правилата на Михаил Лабковский. Ако ги спазваш честно, присъщите за теб невротични състояния ще се променят към добро, либидото ти ще заякне, а самата ти ще започнеш да се интересуваш от адекватни мъже.

И още нещо важно: ако не се чувстваш добре във връзката, в която се намираш в този момент, не го премълчавай.

Това, разбираемо, е първата предпоставка за нервничене. В момента, в който се усетиш некомфортно, кажи на партньора си: „не ми харесва това и това...“ И ако нищо не се промени – си тръгни. При това тези неща трябва да се случат в начален етап от връзката, когато още не сте станали зависими един от друг. 

 

ВИЖТЕ СЪЩО:

12 знака, че си имате работа с нарцис>>>

Кое прави добрият пич неудържим?>>>

 

Има двойки, които постоянно се карат, а след всеки скандал правят бурен секс. И това е разбираемо: по време на конфликта гневът и обидата ескалират, нараства вътрешното напрежение, а сексът го сваля. Но, това е нездрава ситуация. Ще дойде ден, в който ще се скарате, а секс няма да има. Просто защото унижението, гневът и целият негативизъм вече няма да може да бъде преодолян.

Иска ли ни се, или не, но сред нас има много изнервени хора, които дори не могат да си представят какво означава да имаш нормални, здрави отношения. Най-вероятно твои приятелки, а и ти самата, често си казвала: „Всички мъже са еднакви...“, „Животът е такъв...“, „Къде си виждала щастливо семейство, покажи ми...“ и т.н.

Кой е правилният мъж?

❤️Всички сме гледали филми и сме чели разкази за идеалната любов, но в реалния живот тя трудно се среща. И среща ли се изобщо?

Михаил Лабковский разкрива каква трябва да бъде здравата връзка.

Двама души се обичат един друг просто така, без да има причина, без да се търсят доказателства за любов, без ревност. Те правят половинката си по-добра. В такова семейство на мъжа едва ли ще му хрумне да изневерява, защото той е наясно какво ще се случи след това. А, именно – нищо добро. Ще загуби семейството си. А той държи на него.

Но ако той живее с жена-жертва, то тя ще поплаче, ще повика... И ще върне. На такава жена е грях да не изневериш.“

В страната ни е прието да се вярва, че при българите малко отношения са здрави, че културата ни е построена на притеснения и нерви.

  • Една известна актриса казва: „За мен любовта е, когато хората се обичат един друг, но не могат да бъдат заедно.“

Разбира се, върху този постулат е построена драматургията, защото филмите стават по-интересни. Но в живота подобен вариант не е приемлив. И затова ти трябва да търсиш друг.  

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кой е правилният мъж?".

Още от "Той"

Ако той прави тези 22 неща, значи е перфектният

Ако той прави тези 22 неща, значи е перфектният

Въпросът дали той е правилният, единственият и перфектният мъж за вас, навярно често ви измъчва. Ето 22 неща, които ще ви подскажат дали той е половинката в живота ви.

Какво разкрива любимата му секс поза за характера му?

Какво разкрива любимата му секс поза за характера му?

Всеки мъж си, както и всяка жена си имат любима секс поза, която им носи най-силно удоволствие. Вижте какво разкрива любимата му секс поза за характера му?

Какво не харесват жените?

Какво не харесват жените?

Понякога мъжкият чар се крепи само на магия. Тя пък е преходна. Затова силният пол трябва да се замисли, какво не обича жената до него и всички шансове ще бъдат на негова страна.