Мъжете се чувстват истински обичани, когато...

0 коментара0/5

Държите ли се така, че той да разбере любовта ви? Или забравяте за онези неща, които наистина ще го накарат да се почувства обичан?

Мъжете се чувстват истински обичани, когато...

Показвате ентусиазъм и инициативност

Мъжете обичат да са водещи във връзката, но им писва все те да дърпат въжетата за всичко - за вечерни излизания, секс, общи начинания, пътувания и екскурзии, всичко. Така че бъдете инициативни и ентусиазирани, изненадвайки половинката си от време на време. 

Не забравяте за прегръдките

Кратките или продължителни прегръдки са любими на мъжете, дори и да не го признават. Така че не забравяйте за гушкането сутрин, след като се събудите, кратката прегръдка в асансьора или гледането на филм прегърнати.

Не избягвате целувките му, когато...

е тренирал, има набола брада или пък пазите грима си, за да не ви го развали. Една мимолетна целувка и охотата, с която я приемате всеки път, независимо от обстоятелствата, е нещото, което кара мъжа наистина да се чувства обичан и желан.

Добави описание

Правите му кафе

Това е един от онези мили жестове, който изпъква сред останалите и кара мъжете да се чувстват обгрижвани и глезени. Какво по-хубаво от това да се събудите сутрин и да ви чака чаша горещо кафе. Ако пък му го сервирате по секси облекло, той ще бъде наистина на седмото небе.

Подкрепяте го и го насърчавате

Мъжете определено имат нужда от опора зад кулисите, за да бъдат безупречни на сцената. Ако вие влезете в тази роля, то мъжът до вас наистина ще се чувства не само обичан, но и благословен, че сте с него. 

Споделите хобито му

Независимо дали обича да спортува, да гледа футбол, да се занимава с роботи и прочие, той ще е повече от щастлив, ако поне понякога споделяте заедно с него хобито му. Не само той, но и вие ще останете доволни, че сте прекарали повече време заедно.

15.02.2018/Ели Йорданова

Още от "Той"

Секс с най-добрия ми приятел? Ами сега...

Секс с най-добрия ми приятел? Ами сега...

 Често се случва най-добрият ни приятел да се окаже човек от противоположния пол. Възможно ли е наистина да има приятелство между мъж и жена или винаги има и сексуален подтекст? И изобщо изключват ли се взаимно сексът и приятелството?

Какво мъжете могат по-добре от жените

Какво мъжете могат по-добре от жените

Не могат да чистят, да готвят, да танцуват или да помнят важни дати, но какво въобще могат мъжете? Това се опитаха да открият британски учени.

50-годишните мъже хормона ги тресе

50-годишните мъже хормона ги тресе

Толкова години сте заедно. Децата вече са големи. И точно сега, когато най- малко очаквате, със съпруга ви нещо става, ходи на фитнес, слага си скъпи парфюми, облича се по-младежки...