Мъжете се чувстват истински обичани, когато...

0 коментара0/5

Държите ли се така, че той да разбере любовта ви? Или забравяте за онези неща, които наистина ще го накарат да се почувства обичан?

Мъжете се чувстват истински обичани, когато...

Показвате ентусиазъм и инициативност

Мъжете обичат да са водещи във връзката, но им писва все те да дърпат въжетата за всичко - за вечерни излизания, секс, общи начинания, пътувания и екскурзии, всичко. Така че бъдете инициативни и ентусиазирани, изненадвайки половинката си от време на време. 

Не забравяте за прегръдките

Кратките или продължителни прегръдки са любими на мъжете, дори и да не го признават. Така че не забравяйте за гушкането сутрин, след като се събудите, кратката прегръдка в асансьора или гледането на филм прегърнати.

Не избягвате целувките му, когато...

е тренирал, има набола брада или пък пазите грима си, за да не ви го развали. Една мимолетна целувка и охотата, с която я приемате всеки път, независимо от обстоятелствата, е нещото, което кара мъжа наистина да се чувства обичан и желан.

Добави описание

Правите му кафе

Това е един от онези мили жестове, който изпъква сред останалите и кара мъжете да се чувстват обгрижвани и глезени. Какво по-хубаво от това да се събудите сутрин и да ви чака чаша горещо кафе. Ако пък му го сервирате по секси облекло, той ще бъде наистина на седмото небе.

Подкрепяте го и го насърчавате

Мъжете определено имат нужда от опора зад кулисите, за да бъдат безупречни на сцената. Ако вие влезете в тази роля, то мъжът до вас наистина ще се чувства не само обичан, но и благословен, че сте с него. 

Споделите хобито му

Независимо дали обича да спортува, да гледа футбол, да се занимава с роботи и прочие, той ще е повече от щастлив, ако поне понякога споделяте заедно с него хобито му. Не само той, но и вие ще останете доволни, че сте прекарали повече време заедно.

15.02.2018/Ели Йорданова

Още от "Той"

7 мъжки прояви, които вбесяват жените

7 мъжки прояви, които вбесяват жените

7 мъжки прояви, които вбесяват и как жените да не им обръщат внимание. Как да реагирате на мъжките пропуски? Ще ви помогнем с конкретни ситуации от "Истински истории".

Не може да критикуват теглото ни, ястията ни, да забравят рождените ни дни и да очакват да се смеем...

Мъжките гафове, които жените най-трудно прощават

Коментарите за теглото и фигурата на половинката е най-големият гаф на мъжете, който жените прощават най-трудно, показва ново проучване във Великобритания на 600 представителки на слабия пол.

Мъжът кръшкач

Мъжът кръшкач

Възраст: Около 28 години или около 42 години.