Подаръци за капризни и презадоволени мъже

0 коментара0/5

Какво да подарите на мъж, който има всичко, който е капризен, който не знае какво иска, но знае какво не харесва? Ето как да зарадвате половинката си за Коледа с идеалния подарък за него.

Подаръци за капризни и презадоволени мъже
 © istockphoto.com

Наистина мъжете в днешно време са презадоволени и капризни, казват, че нищо не искат, само любовта ви, но е ясно за всички, че ако няма опакован подарък за тях под елхата, ще се сърдят поне до Великден. Ако пък получат нещо скучно, банално, нещо, което не харесват, вярвайте, на всички ще се оплачат.

Какво чудо тогава трябва да се случи, че да сте перфектната половинка, подарявайки му перфектния подарък? Тайната е в персонализираните подаръци! Ето и какво ще рече това.

Използвайте принтове, за да превърнете всяка вещ в уникална – колан, тениска, халба за бира и т.н. Той ще е повече от изненадан и доволен, дори и да му подарите нещо, което вече има, стига да е персонализирано с подходящ надпис или картинка, касаещи негови интереси, хоби, музикални предпочитания, нещо сантиментално, свързано с любовните ви отношения.

Мъжът се познава по подаръците >>> 
Какво е поведението на мъжете по Коледа? >>>

Когато говорим за перфектният подарък за Него, е важно да отбележим, че трябва да забравите за това какво вие харесвате, а да се концентрирате върху това, което той харесва.

Може да не си падате по метъла, да не харесвате, че играе футбол и се прибира през ден вмирисан, да ненавиждате фанатичната му любов към мотора в гаража, но това е той в пълния му блясък и вие сте избрали да го обичате такъв какъвто е. Така че и подаръците трябва да бъдат съобразени с интересите му. Ако спазите това, определено ще зарадвате партньора си. Първо, защото му подарявате нещо наистина персонално за него, и второ, защото така му показвате, че приемате и дори окуражавате интересите му, което за един мъж е особено важно.

А, тъй като, мъжете се славят с това, че са непораснали деца, няма да сбъркате, ако тази Коледа изненадате половинката си с някоя играчка – конструктор, дрон, радиоуправляема количка или хеликоптерче, плейстейшън, настолна игра. Той ще се радва да знае, че харесвате детските му черти от характера, и не е необходимо да е винаги мъжкар, за да ви се харесва.

Какво искат жените за Коледа, а какво получават от мъжете?
Как Коледа може да ви скара? >>>

01.12.2016/Ели Йорданова


 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подаръци за капризни и презадоволени мъже".

Още от "Той"

Какво премълчават мъжете?

Какво премълчават мъжете?

Мъжете премълчават неща, от които се срамуват, или пък неща, от които вие може да се засрамите. Ето каква мъжете упорито пазят в тайна и какво понякога изгарят да ви кажат, но успяват да го премълчат.

20 типа поведение, присъщи на истинския джентълмен

20 типа поведение, присъщи на истинския джентълмен

Идеята за мъжа джентълмен е неостаряваща. Джентълмените са винаги на мода сред жените с вкус към малките жестове на любов и внимание. Ето как изглежда съвременния джентълмен в 20 типични начини на поведение.

50-годишните мъже хормона ги тресе

50-годишните мъже хормона ги тресе

Толкова години сте заедно. Децата вече са големи. И точно сега, когато най- малко очаквате, със съпруга ви нещо става, ходи на фитнес, слага си скъпи парфюми, облича се по-младежки...