Подаръци за мъже, които имат всичко

0 коментара0/5

Как да зарадвате мъж, който има всичко? Ето няколко подаръци за Коледа, които ще го накарат да ахне.

Подаръци за мъже, които имат всичко

"Ледчета" за алкохол

Вместо ледчетата да се разтапят и разреждат любимия му алкохол, подарете му  изкуствени ледчета, които ще охладят уискито, но няма да променят концентрацията му.

Масивен часовник

Изберете часовник с много опции и еднакво широка каишка от край до край, така че да прилича на широка гривна или накитник. Мъжете се впечатляват от подобни масивни аксесоари, смятайки ги за по-мъжкарски, щом са толкова огромни.

Портативна тонколонка

Мъжете си падат по джаджите, така че заложете на портативна тонколонка, която може да се свързва с телефона. Ако половинката ви е меломан, със сигурност ще оцени подобна джаджа.

Добави описание

Ловджийски нож

Мъжете обичат да правят скара сред природата или в двора си, а един сериозен нож винаги е от полза в такива моменти. Разбира се може да заложите и на всякакви други подаръци, свързани с барбекю темата. Мъжете си падат по това.

Bubble bed

Или иначе казано надуваемо легло тип хамак. Идеално приспособление за парка, пикник, мързелуване на плажа, дори и за плаване във водата. Кой мъж не би харесал такова?

Ветроустойчиво яке

Това е едно от онези якета, които предпазват от вятър и дъжд и се побират в джоба ви. Мъжете обожават компактните и функционални неща, така че това е може би идеалният подарък. Могат да карат колело с него, да гледат мач на стадиона при вятър и дъжд и да се чувстват идеално.

Джага

Ако половинката ви е едно непораснало дете, каквито са повечето мъже, то навярно ще са очаровани от една джага за Коледа. Ако няма къде да я сложите, винаги има по-компактни варианти, които ще свършат чудесна работа. Или поне ще покажат на половинката ви колко много го обичате и цените интересите и мъжкото му пространство у дома. 

Малка дървена бъчва

Дори и да не произвежда домашно вино, половинката ви искрено ще се радва да си има едно истинско дървено буренце, от което да си налива вино всяка вечер. Нищо, че съдържанието му е купешко.

Комплект крафт бири

Ако мъжът ви си пада по бирата, то със сигурност ще му е интересно да опита различни крафт бири, бутилирано в малки шишета с интересна форма, както обикновено ги предлагат.

Подаръци за капризни мъже >>>

30.11.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подаръци за мъже, които имат всичко".

Още от "Той"

6 неща, които мъжете не искат да виждат на първа среща

6 неща, които мъжете не искат да виждат на първа среща

Препоръчително е на първа среща да направите усилие за външния си вид, но въпреки това понякога нещата, които смятате за привлекателни могат да отблъснат противоположния пол.

Жената на най-добрия ми приятел - луд съм по нея

Жената на най-добрия ми приятел - луд съм по нея

Кое тежи повече – приятелството или любовта, и може ли дружбата да оцелее, ако емоциите създават проблем?

Какъв ще бъда от 2010?

Какъв ще бъда от 2010?

2010 година ни завари в не особено розово положение. Изминалата 2009 беше година на кризи и юбилейни чествания – все поводи да се връщаме към миналото. А бъдещето ни очаква по-добри, по-силни и по-уверени в себе си.